Повезане вести
Очеву огромну слику ставио на улаз од куће - Вук објавио поруку која тера сузе на очи (фото)
Мондо 03.09.2021
Репер неутешан након очеве смрти. Репер неутешан након очеве смрти. Реперу Вуку Мобу 23. јуна преминуо је отац Вуле Гојковић након кратке и тешке болести, за ког је он био јако везан, те се тешко носи с овим губитком. Колико му… »
Освануо мурал на кући вука моба: Репер очеву слику ставио испред улаза у кућу, а онда послао поруку која тера сузе на очи…
Курир 03.09.2021
Репер Вук Моб и даље не може да се помири са губитком оца за кога је био јако везан, а сада је освануо и мурал ипред улаза у породичу кућу. Наиме, Вук Моб је на свом Инстаграм профилу објавио видео снимак и показао шта је урадио… »
(Фото): Вук Моб слику оца од неколико метара ставио на улаз у кућу: "Ништа није довољно да покажем колико ми фалиш"
Блиц 03.09.2021
Репер Вук Моб доживео је велику породичну трагедију, с којом се тешко носи. Без оца Вулета, остао је 23. јуна, а сада је његову слику поставио на улаз у кућу. - Колико год наступа ти посветим, колико год песама ти… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 57 минутајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 2 сатајош 1 повезана