Povezane vesti
Odbojkašice Srbije saznale protivnice: Međusobni skor je na našoj strani!
Hot sport 03.09.2021
Odbojkašice Italije u finalu Evropskog prvenstva. Druga polufinalna utakmica Evropskog prvenstva između Holandije i Italije završena je pobedom Italijanki 3:1 u setovima. Odbojkašice Italije prilično lako su osvojile prva dva seta, a u trećem kao da su… »
Terzić prezadovoljan nastupom odbojkašica: „Najboljom igrom na turniru do pobede“!
Hot sport 03.09.2021
Nije želeo da odgovori koga želi u finalu – Holandiju ili Italiju. Odbojkašice Srbije dobile su polufinalni maraton sa Turkinjama sa 3:1 i prošle u finale Evropskog prvenstva. Selektor Zoran Terzić nije imao nijednu zamerku na izdanje svog tima. – Kao i… »
Terzić: "Ne zanima me s kim ćemo igrati finale, sve zavisi od nas"
Sportske.net 03.09.2021
Reprezentativke Srbije u odbojci pružile su pravi praznik za oči svim ljubiteljima našeg tima i ovog sporta. Pobedile su Tursku posle atomske odbojke i plasirale se u treće uzastupno evropsko finale. Trener Zoran Terzić svestan je važonosti ovog… »
Selektor naših fantastičnih odbojkašica blistao posle nestvarne pobede u polufinalu EP, a onda: "Ne razmišljam o tome, sve je…
Sportal blic 03.09.2021
, a selektor Terzić je blistao posle meča. Srbija je tako ostvarila plasman u treće uzastopno finale na Evropskim prvenstvima, a prethodna dva su završena u našu korist. Svoje viđenje meča dao je i selektor Zoran Terzić. - Sa njima su uvek ratovi na… »
Zoran Terzić: Ne zanima me protivnik u finalu! Katarina je tip igrača koji na loš dan igra dobro!
Večernje novosti 03.09.2021
FOTO: N. Skenderija Selektor srpske reprezentacije Zoran Terzić bio je zadovoljan nakon meča. - Kao i svaki put u poslednjih desetak godina, sa Turkinjama su ratovi na terenu.Svi setovi osim poslednjeg bili su neizvesni. Turkinje su igrale dobru odbojku… »
Vesti dana »
MUP: Oko 70 odsto mladih uznemiravano putem interneta, dve trećine prećuti
Jugmedia pre 1 satjoš 20 povezanih
Četiri izabrana člana Saveta REM podneće ostavke ukoliko se do petka ne ponovi glasanje
N1 Info pre 11 minutajoš 16 povezanih
"Čestitam Partizanu na pobedi, ali me jedno brine": Nebojša Čović se oglasio posle derbija
Mondo pre 21 minutajoš 106 povezanih
Muškarac ubijen na gradilištu? Radnici pored sefa pronašli telo kolege sa vidljivim povredama glave
Glas Zaječara pre 26 minutajoš 15 povezanih