Повезане вести

Одбојкашице Србије сазнале противнице: Међусобни скор је на нашој страни!

Одбојкашице Србије сазнале противнице: Међусобни скор је на нашој страни!

Хот спорт 03.09.2021
Одбојкашице Италије у финалу Европског првенства. Друга полуфинална утакмица Европског првенства између Холандије и Италије завршена је победом Италијанки 3:1 у сетовима. Одбојкашице Италије прилично лако су освојиле прва два… »
Терзић презадовољан наступом одбојкашица: „Најбољом игром на турниру до победе“!

Терзић презадовољан наступом одбојкашица: „Најбољом игром на турниру до победе“!

Хот спорт 03.09.2021
Није желео да одговори кога жели у финалу – Холандију или Италију. Одбојкашице Србије добиле су полуфинални маратон са Туркињама са 3:1 и прошле у финале Европског првенства. Селектор Зоран Терзић није имао ниједну замерку на… »
Терзић: "Не занима ме с ким ћемо играти финале, све зависи од нас"

Терзић: "Не занима ме с ким ћемо играти финале, све зависи од нас"

Спортске.нет 03.09.2021
Репрезентативке Србије у одбојци пружиле су прави празник за очи свим љубитељима нашег тима и овог спорта. Победиле су Турску после атомске одбојке и пласирале се у треће узаступно европско финале. Тренер Зоран Терзић свестан… »
Селектор наших фантастичних одбојкашица блистао после нестварне победе у полуфиналу ЕП, а онда: "Не размишљам о томе, све је…

Селектор наших фантастичних одбојкашица блистао после нестварне победе у полуфиналу ЕП, а онда: "Не размишљам о томе, све је…

Спортал блиц 03.09.2021
, а селектор Терзић је блистао после меча. Србија је тако остварила пласман у треће узастопно финале на Европским првенствима, а претходна два су завршена у нашу корист. Своје виђење меча дао је и селектор Зоран Терзић. - Са… »
Зоран Терзић: Не занима ме противник у финалу! Катарина је тип играча који на лош дан игра добро!

Зоран Терзић: Не занима ме противник у финалу! Катарина је тип играча који на лош дан игра добро!

Вечерње новости 03.09.2021
ФОТО: Н. Скендерија Селектор српске репрезентације Зоран Терзић био је задовољан након меча. - Као и сваки пут у последњих десетак година, са Туркињама су ратови на терену.Сви сетови осим последњег били су неизвесни. Туркиње… »

Вести дана »