Повезане вести

„Као да је ратно стање“: Расту тензије на Цетињу, стигла оклопна возила ВИДЕО

„Као да је ратно стање“: Расту тензије на Цетињу, стигла оклопна возила ВИДЕО

Нова 04.09.2021
Дан пред устоличење митрополита Јоаникија, на Цетињу се окупљају представници црногорски такозваних комита и црногорски националисти. Како јавља репортер Нова.рс, атмосфера у овом граду, дан уочи церемоније коју организује… »
Напето у ЦГ: Комити кренули ка Цетињу, полиција под пуном опремом ВИДЕО

Напето у ЦГ: Комити кренули ка Цетињу, полиција под пуном опремом ВИДЕО

Нова 04.09.2021
У Црној Гори уочи сутрашњег устоличења митрополита Јоаникија влада напета атмосфера. Током претходних дана било је најава да је прети велики безбедносни ризик Цетињу. На путу до Цетиња у месту Доњи Кокоти снимљена је велика… »
За очување мира на Цетињу и Подгорици ангажовано 1.800 полицајаца

За очување мира на Цетињу и Подгорици ангажовано 1.800 полицајаца

Данас 04.09.2021
Најмање 1.800 униформисаних припадника службе и велики број старешина и припадника криминалистичке полиције покушаће да спречи евентуалне инциденте због устоличења митрополита Јоаникија сутра у Цетињском манастиру, пише портал… »
Селаковић: Брине ме ситуација у Црној Гори, надам се да неће доћи до немира

Селаковић: Брине ме ситуација у Црној Гори, надам се да неће доћи до немира

РТС 04.09.2021
Шеф српске дипломатије Никола Селаковић изјавио је да је забринут због ситуације у Црној Гори око сутрашњег устоличења митрополита црногорско-приморског Јоаникија, али је додао и да се нада да неће доћи до немира. "Забринут сам… »
Селаковић: Брине ме ситуација у Црној Гори, надам се миру

Селаковић: Брине ме ситуација у Црној Гори, надам се миру

Нова 04.09.2021
Шеф српске дипломатије Никола Селаковиц изјавио је данас да је забринут због ситуације у Црној Гори око сутрашњег устоличења митрополита црногорско-приморског Јоаникија, али је додао и да се нада да неће доћи до екцеса… »
„Строго тајно“: Процурели детаљи обезбеђивања скупа на Цетињу

„Строго тајно“: Процурели детаљи обезбеђивања скупа на Цетињу

Нова 04.09.2021
Управу полиције очекује највећи безбедносни ризик у новијој црногорској историји, где ће најмање 1.800 униформисаних припадника службе и велики број старешина и припадника криминалистичке полиције, покушати да онемогући… »
Мир чува: 1.800 полицајаца Устоличење митрополита Јоаникија подигло тензије у Црној Гори, направљен и план са три сценарија…

Мир чува: 1.800 полицајаца Устоличење митрополита Јоаникија подигло тензије у Црној Гори, направљен и план са три сценарија…

Блиц 04.09.2021
Најмање 1.800 униформисаних припадника полиције и велики број припадника криминалистичке полиције покушаће да онемогући инциденте због сутрашњег устоличења митрополита црногорско-приморског Јоаникија у Цетињском манастиру… »

Вести дана »