Повезане вести

Ко прати и тајно снима новинаре и опозицију?

Ко прати и тајно снима новинаре и опозицију?

Данас 04.09.2021
Сви режимски таблоиди објавили су фотографију лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа и новинарке Њузмакс Адрије Јелене Обућине из једног кафића на Врачару, прозивајући их да су на „ноћном колегијуму“. Информер, Ало… »
Обућина о фотографијама с Ђиласом: Поздравила бих ја и Вучића али он не шета сам

Обућина о фотографијама с Ђиласом: Поздравила бих ја и Вучића али он не шета сам

Н1 Инфо 04.09.2021
Уредница НевсМакс Адриа Јелена Обућина каже за Н1 да су фотографије њеног "састанка" са лидером Странке слободе и правде Драганом Ђиласом објављеним у таблоидима - смешне, јер је то, како каже, био случајан сусрет док је шетала… »
Обућина о фотографијама с Ђиласом: Поздравила бих и Вучића али он не шета сам

Обућина о фотографијама с Ђиласом: Поздравила бих и Вучића али он не шета сам

Данас 04.09.2021
Уредница НевсМакс Адриа Јелена Обућина каже за Н1 да су фотографије њеног „састанка“ са лидером Странке слободе и правде Драганом Ђиласом објављеним у таблоидима – смешне, јер је то, како каже, био случајан сусрет док је шетала… »
Обућина о фотографијама с Ђиласом: Поздравила бих и Вучића, али он не шета сам

Обућина о фотографијама с Ђиласом: Поздравила бих и Вучића, али он не шета сам

Нова 04.09.2021
Уредница НевсМакс Адриа Јелена Обућина каже за Н1 да су фотографије њеног "сусрета" са лидером Странке слободе и правде Драганом Ђиласом објављеним у таблоидима - смешне, јер је то, како каже, био случајан сусрет док је шетала… »

Вести дана »