Povezane vesti

Vučić: Hvala Austriji na podršci Srbiji, od danas Srbija i vaša kuća

Vučić: Hvala Austriji na podršci Srbiji, od danas Srbija i vaša kuća

Dnevnik 04.09.2021
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas austrijskom kancelaru Sebastijanu Kurcu na podršci Austrije i njega lično evropskom putu Srbije, dodajući da je naša zemlja od danas, kada je primio najviše odlikovanje, njegova druga… »
Vučić i Kurc roštiljali: Rekao sam Sebastijanu… (FOTO)

Vučić i Kurc roštiljali: Rekao sam Sebastijanu… (FOTO)

Nova 04.09.2021
Rekao sam Sebastijanu (Kurcu) da je za nas Srbe najvažnije da budemo dobri domaćini i da nas najviše pogodi kada neko od naših gostiju kaže da to nismo bili, napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav, uz… »
Kurc: Impresivni ekonomski rezultati Srbije

Kurc: Impresivni ekonomski rezultati Srbije

RTV 04.09.2021
BEOGRAD - Austrijski kancelar Sebastijan Kurc ocenio je danas odnose sa Srbijom kao odlične i posebno pohvalio srpske vlasti zbog, kako je rekao, odličnih privrednih rezultata. On je istakao da se Austrija uvek zalagala za evropsku perspektivu za Srbiju… »
Vučić i Kurc spremaju biftek: Srbe pogodi kad gosti kažu da nismo dobri domaćini

Vučić i Kurc spremaju biftek: Srbe pogodi kad gosti kažu da nismo dobri domaćini

N1 Info 04.09.2021
Rekao sam Sebastijanu (Kurcu) da je za nas Srbe najvažnije da budemo dobri domaćini i da nas najviše pogodi kada neko od naših gostiju kaže da to nismo bili, napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav, uz… »
Austrijski kancelar u posjeti Srbiji

Austrijski kancelar u posjeti Srbiji

Al Jazeera 04.09.2021
Austrijski kancelar naveo je da je Srbija najveći ekonomski partner Austrije na Zapadnom Balkanu. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa austrijskim kancelarom Sebastijanom Kurzom, koji boravi u posjeti Srbiji. Predsednik Srbije je svog… »
Dobro došao, dragi prijatelju! Kancelar Kurc kod predsednika: Uručuje mu Orden Republike Srbije na lenti, u toku sastanak u 4…

Dobro došao, dragi prijatelju! Kancelar Kurc kod predsednika: Uručuje mu Orden Republike Srbije na lenti, u toku sastanak u 4…

Kurir 04.09.2021
BEOGRAD - Austrijski kancelar Sebastijan Kurc stigao je danas u radnu posetu Srbiji, tokom koje će mu predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručiti Orden Republike Srbije na lenti. U toku je sastanak sagovornika u četiri oka, a nešto kasnije će im se… »
Kurc: U EU treba da postoji priznanje za enorman napredak Srbije

Kurc: U EU treba da postoji priznanje za enorman napredak Srbije

N1 Info 04.09.2021
Kancelar Austrije Sebastijan Kurc je u Beogradu izjavio da se nada da će Srbija uskoro otvoriti nove klastere u pristupnim pregovorima sa Evropskom unijom jer je "važno da postoji priznanje" za njen "enorman napredak". „Mislim da je važno da Evropska… »
Vučić uručio Kurcu Orden Srbije na lenti za zasluge

Vučić uručio Kurcu Orden Srbije na lenti za zasluge

Vesti online 04.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas Orden Republike Srbije na lenti kancelaru Austrije Sebastijanu Kurcu. Vučić je Kurca odlikovao za naročite zasluge u razvijanju i učvršćivanju saradnje i prijateljskih odnosa Srbije i Austrije… »
Sebastijan Kurc u radnoj poseti Srbiji, Vučić mu uručio orden

Sebastijan Kurc u radnoj poseti Srbiji, Vučić mu uručio orden

N1 Info 04.09.2021
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc stigao je u radnu posetu Srbiji, tokom koje mu je predsednik Aleksandar Vučić uručio Orden Republike Srbije na lenti. Kurc je poručio, uoči sastanaka u Beogradu, da je Srbija veoma važan partner na Zapadnom… »
Vučić uručio odlikovanje austrijskom kancelaru: Uvek možemo da računamo na prijatelja kakav je Austrija

Vučić uručio odlikovanje austrijskom kancelaru: Uvek možemo da računamo na prijatelja kakav je Austrija

RTS 04.09.2021
Predsednik Aleksandar Vučić uručio je austrijskom kancelaru Sebastijanu Kurcu Orden Republike Srbije na lenti. Poručio je da Srbija može biti njegova druga kuća. Uvereni smo da ćemo austrijsku podršku imati i ubuduće, podvukao je Vučić… »
Vučić uručio Orden Republike Srbije austrijskom kancelaru

Vučić uručio Orden Republike Srbije austrijskom kancelaru

Danas 04.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas u Beogradu austrijskom kancelaru Sebastijanu Kurcu dodelio Orden Republike Srbije na lenti. Vučić i Kurc su se ranije danas sastali u Predsedništvu Srbije, a Kurc će se kasnije sastati i sa premijerkom… »
Predsednik s kancelarom Austrije: Dragi prijatelju, danas imam čast da uručim najviše odlikovanje Srbije! Stižu 3 nove…

Predsednik s kancelarom Austrije: Dragi prijatelju, danas imam čast da uručim najviše odlikovanje Srbije! Stižu 3 nove…

Kurir 04.09.2021
BEOGRAD - Austrijski kancelar Sebastijan Kurc stigao je danas u radnu posetu Srbiji, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio mu je Orden Republike Srbije na lenti. Vučić i Kurc su se ranije danas sastali u Predsedništvu Srbije, a Kurc će se… »
Kurc: Austrija se kontunirano zalaže za evropsku perspektivu Srbije

Kurc: Austrija se kontunirano zalaže za evropsku perspektivu Srbije

Nova 04.09.2021
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc istakao je prilikom posete Beogradu da se uvek trudio da ima dobar kontakt sa zemljama Zapadnog Balkana. „Veoma nas raduje što u Austriji imamo mnoge ljude koji vuku korena sa Zapadnog Balkana i koji dali su veliki… »
Vučić odlikovao sebastijana kurca: Uveren sam da ćemo podršku Austrije imati uvek

Vučić odlikovao sebastijana kurca: Uveren sam da ćemo podršku Austrije imati uvek

Večernje novosti 04.09.2021
FOTO: printskrin RTS Posle odlikovanja, Vučić i Kurc se obraćaju medijima. Predsednik Srbije uručio je Sebastijanu Kurcu orden Republike Srbije na lenti, za zasluge u unapređenju odnosa sa Srbijom i celim regionom Zapadnog Balkana, nakon čega se… »
Kurc stigao u Beograd, sastanak sa Vučićem u četiri oka

Kurc stigao u Beograd, sastanak sa Vučićem u četiri oka

RTS 04.09.2021
Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa austrijskim kancelarom Sebastijanom Kurcom, koji boravi u poseti Srbiji. Predsednik Srbije je svog visokog gosta dočekao ispred zdanja na Andrićevom vencu. Vučić i Kurc razgovaraće najpre u četiri oka, a… »
Kurc stigao u Beograd, prvo sa Vucicem u cetiri oka

Kurc stigao u Beograd, prvo sa Vucicem u cetiri oka

Nova 04.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa austrijskim kancelarom Sebastijanom Kurcom, koji boravi u poseti Srbiji. Predsednik Srbije je svog visokog gosta srdačno dočekao ispred zdanja na Andrićevom vencu. Vučić i Kurc razgovaraće… »
Vučić odlikovao Kurca, dodelio mu orden na lenti

Vučić odlikovao Kurca, dodelio mu orden na lenti

Nova 04.09.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlikovao je austrijskog kancelara Sebastijana Kurca i dodelio mu orden. Predsednik Srbije uručio je Sebastijanu Kurcu orden Republike Srbije na lenti, za zasluge u unapređenju odnosa sa Srbijom i celim regionom… »

Vesti dana »