Повезане вести

Вучић: Хвала Аустрији на подршци Србији, од данас Србија и ваша кућа

Вучић: Хвала Аустрији на подршци Србији, од данас Србија и ваша кућа

Дневник 04.09.2021
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић захвалио је данас аустријском канцелару Себастијану Курцу на подршци Аустрије и њега лично европском путу Србије, додајући да је наша земља од данас, када је примио највише… »
Вучић и Курц роштиљали: Рекао сам Себастијану… (ФОТО)

Вучић и Курц роштиљали: Рекао сам Себастијану… (ФОТО)

Нова 04.09.2021
Рекао сам Себастијану (Курцу) да је за нас Србе најважније да будемо добри домаћини и да нас највише погоди када неко од наших гостију каже да то нисмо били, написао је председник Србије Александар Вучић на Инстаграм налогу… »
Курц: Импресивни економски резултати Србије

Курц: Импресивни економски резултати Србије

РТВ 04.09.2021
БЕОГРАД - Аустријски канцелар Себастијан Курц оценио је данас односе са Србијом као одличне и посебно похвалио српске власти због, како је рекао, одличних привредних резултата. Он је истакао да се Аустрија увек залагала за… »
Вучић и Курц спремају бифтек: Србе погоди кад гости кажу да нисмо добри домаћини

Вучић и Курц спремају бифтек: Србе погоди кад гости кажу да нисмо добри домаћини

Н1 Инфо 04.09.2021
Рекао сам Себастијану (Курцу) да је за нас Србе најважније да будемо добри домаћини и да нас највише погоди када неко од наших гостију каже да то нисмо били, написао је председник Србије Александар Вучић на Инстаграм налогу… »
Аустријски канцелар у посјети Србији

Аустријски канцелар у посјети Србији

Ал Јазеера 04.09.2021
Аустријски канцелар навео је да је Србија највећи економски партнер Аустрије на Западном Балкану. Предсједник Србије Александар Вучић састао се са аустријским канцеларом Себастијаном Курзом, који борави у посјети Србији… »
Добро дошао, драги пријатељу! Канцелар Курц код председника: Уручује му Орден Републике Србије на ленти, у току састанак у 4…

Добро дошао, драги пријатељу! Канцелар Курц код председника: Уручује му Орден Републике Србије на ленти, у току састанак у 4…

Курир 04.09.2021
БЕОГРАД - Аустријски канцелар Себастијан Курц стигао је данас у радну посету Србији, током које ће му председник Србије Александар Вучић уручити Орден Републике Србије на ленти. У току је састанак саговорника у четири ока, а… »
Курц: У ЕУ треба да постоји признање за енорман напредак Србије

Курц: У ЕУ треба да постоји признање за енорман напредак Србије

Н1 Инфо 04.09.2021
Канцелар Аустрије Себастијан Курц је у Београду изјавио да се нада да ће Србија ускоро отворити нове кластере у приступним преговорима са Европском унијом јер је "важно да постоји признање" за њен "енорман напредак". „Мислим да… »
Вучић уручио Курцу Орден Србије на ленти за заслуге

Вучић уручио Курцу Орден Србије на ленти за заслуге

Вести онлине 04.09.2021
Председник Србије Александар Вучић уручио је данас Орден Републике Србије на ленти канцелару Аустрије Себастијану Курцу. Вучић је Курца одликовао за нарочите заслуге у развијању и учвршћивању сарадње и пријатељских односа… »
Себастијан Курц у радној посети Србији, Вучић му уручио орден

Себастијан Курц у радној посети Србији, Вучић му уручио орден

Н1 Инфо 04.09.2021
Аустријски канцелар Себастијан Курц стигао је у радну посету Србији, током које му је председник Александар Вучић уручио Орден Републике Србије на ленти. Курц је поручио, уочи састанака у Београду, да је Србија веома важан… »
Вучић уручио Орден Републике Србије аустријском канцелару

Вучић уручио Орден Републике Србије аустријском канцелару

Данас 04.09.2021
Председник Србије Александар Вучић је данас у Београду аустријском канцелару Себастијану Курцу доделио Орден Републике Србије на ленти. Вучић и Курц су се раније данас састали у Председништву Србије, а Курц ће се касније састати… »
Вучић уручио одликовање аустријском канцелару: Увек можемо да рачунамо на пријатеља какав је Аустрија

Вучић уручио одликовање аустријском канцелару: Увек можемо да рачунамо на пријатеља какав је Аустрија

РТС 04.09.2021
Председник Александар Вучић уручио је аустријском канцелару Себастијану Курцу Орден Републике Србије на ленти. Поручио је да Србија може бити његова друга кућа. Уверени смо да ћемо аустријску подршку имати и убудуће, подвукао је… »
Курц: Аустрија се контунирано залаже за европску перспективу Србије

Курц: Аустрија се контунирано залаже за европску перспективу Србије

Нова 04.09.2021
Аустријски канцелар Себастијан Курц истакао је приликом посете Београду да се увек трудио да има добар контакт са земљама Западног Балкана. „Веома нас радује што у Аустрији имамо многе људе који вуку корена са Западног Балкана… »
Председник с канцеларом Аустрије: Драги пријатељу, данас имам част да уручим највише одликовање Србије! Стижу 3 нове…

Председник с канцеларом Аустрије: Драги пријатељу, данас имам част да уручим највише одликовање Србије! Стижу 3 нове…

Курир 04.09.2021
БЕОГРАД - Аустријски канцелар Себастијан Курц стигао је данас у радну посету Србији, а председник Србије Александар Вучић уручио му је Орден Републике Србије на ленти. Вучић и Курц су се раније данас састали у Председништву… »
Вучић одликовао себастијана курца: Уверен сам да ћемо подршку Аустрије имати увек

Вучић одликовао себастијана курца: Уверен сам да ћемо подршку Аустрије имати увек

Вечерње новости 04.09.2021
ФОТО: принтскрин РТС После одликовања, Вучић и Курц се обраћају медијима. Председник Србије уручио је Себастијану Курцу орден Републике Србије на ленти, за заслуге у унапређењу односа са Србијом и целим регионом Западног… »
Курц стигао у Београд, састанак са Вучићем у четири ока

Курц стигао у Београд, састанак са Вучићем у четири ока

РТС 04.09.2021
Председник Александар Вучић састао се са аустријским канцеларом Себастијаном Курцом, који борави у посети Србији. Председник Србије је свог високог госта дочекао испред здања на Андрићевом венцу. Вучић и Курц разговараће најпре… »
Вучић одликовао Курца, доделио му орден на ленти

Вучић одликовао Курца, доделио му орден на ленти

Нова 04.09.2021
Председник Србије Александар Вучић одликовао је аустријског канцелара Себастијана Курца и доделио му орден. Председник Србије уручио је Себастијану Курцу орден Републике Србије на ленти, за заслуге у унапређењу односа са Србијом… »
Курц стигао у Београд, прво са Вуцицем у цетири ока

Курц стигао у Београд, прво са Вуцицем у цетири ока

Нова 04.09.2021
Председник Србије Александар Вучић састао се данас са аустријским канцеларом Себастијаном Курцом, који борави у посети Србији. Председник Србије је свог високог госта срдачно дочекао испред здања на Андрићевом венцу. Вучић и… »

Вести дана »