Povezane vesti
Šesta protestna vožnja Zrenjaninaca zbog pijaće vode
N1 Info 04.09.2021
Aktivisti Zrenjaninske akcije su održali šestu protestnu vožnju ulicama grada i "Dane vode", kojima ukazuju da Zrenjaninci zdravu pijaću vodu zbog nedozvoljene količine arsena nemaju više od 17 godina. Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura ranije… »
Bekim Rukeci: Voda mora da bude dostupna svim građanima
Zrenjaninski 04.09.2021
Aktivista „Zrenjaninske akcije“ Bekim Rukeci izjavio je danas, na šestoj po redu protestnoj vožnji, koju je organizovalo ovo udruženje građana, da je na vidiku sudski proces između „Fabrike vode“ i Grada Zrenjanina. – Zaista ne znamo ko će… »
Gradonačelnik Zrenjanina: Problem vode se ne rešava protestnim vožnjama
Nova 04.09.2021
Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura izjavio je, gostujući na televiziji Santos, da podržava zahtev građana Zrenjanina da dobiju zdravu pijaću vodu, ali da se to pitanje "ne rešava vožnjama". „Moj tim i ja na tome radimo svakodnevno, jeste… »
Gradonačelnik Zrenjanina: Problem pijaće vode ne može se rešiti vožnjom od nekoliko minuta
Danas 04.09.2021
Gradonačelnik Simo Salapura izjavio je gostujući na televiziji Santos da podržava zahtev građana Zrenjanina da dobiju zdravu pijaću vodu, ali da se to pitanje „ne rešava vožnjama“. „Moj tim i ja na tome radimo svakodnevno, jeste problem… »
Vesti dana »
BIRODI: Oglašavanje SNS o izveštavanju RTS primer neukog i pretećeg sadržaja
Danas pre 4 satijoš 4 povezane
Bjelogrlić na protestu u Novom Sadu: Studenti ne oslobađaju samo Srbiju, već ceo region
Beta pre 2 satajoš 1 povezana