Povezane vesti
Šesta protestna vožnja Zrenjaninaca zbog pijaće vode
N1 Info 04.09.2021
Aktivisti Zrenjaninske akcije su održali šestu protestnu vožnju ulicama grada i "Dane vode", kojima ukazuju da Zrenjaninci zdravu pijaću vodu zbog nedozvoljene količine arsena nemaju više od 17 godina. Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura ranije je… »
Bekim Rukeci: Voda mora da bude dostupna svim građanima
Zrenjaninski 04.09.2021
Aktivista „Zrenjaninske akcije“ Bekim Rukeci izjavio je danas, na šestoj po redu protestnoj vožnji, koju je organizovalo ovo udruženje građana, da je na vidiku sudski proces između „Fabrike vode“ i Grada Zrenjanina. – Zaista ne znamo ko će pobediti, ali… »
Gradonačelnik Zrenjanina: Problem vode se ne rešava protestnim vožnjama
Nova 04.09.2021
Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura izjavio je, gostujući na televiziji Santos, da podržava zahtev građana Zrenjanina da dobiju zdravu pijaću vodu, ali da se to pitanje "ne rešava vožnjama". „Moj tim i ja na tome radimo svakodnevno, jeste problem… »
Gradonačelnik Zrenjanina: Problem pijaće vode ne može se rešiti vožnjom od nekoliko minuta
Danas 04.09.2021
Gradonačelnik Simo Salapura izjavio je gostujući na televiziji Santos da podržava zahtev građana Zrenjanina da dobiju zdravu pijaću vodu, ali da se to pitanje „ne rešava vožnjama“. „Moj tim i ja na tome radimo svakodnevno, jeste problem kompleksan, ali… »
Vesti dana »

RHMZ: Crveni meteo alarm danas na snazi na istoku i jugoistoku Srbije, Pomoravlju, Kosovu i Metohiji
Insajder pre 14 minutajoš 17 povezanih

RAT U UKRAJINI Eksplozija u Rusiji: Ukrajinski dron pogodio fabriku, jedna osoba poginula, ima i povređenih
Euronews pre 18 minutajoš 15 povezanih

Danil Medvedev je bivši teniser sa 29: Rušio je Đokovića, sad stavlja glavu u frižider od sramote
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana

"Neka Bog zaštiti našu zemlju": Oglasio se Erdogan nakon razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku
Blic pre 8 satijoš 8 povezanih

Studenti objavili kalendar protesta za ovu nedelju - u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
N1 Info pre 28 minutajoš 1 povezana