Povezane vesti
Amerikanci odali priznanje Rusima
Vesti online 04.09.2021
Američki vojni stručnjaci uvrstili su ruske helikoptere Ka-52, Mi-28NM i Mi-24 u petorku najboljih borbenih helikoptera na svetu, piše časopis „Militari voč“. Govoreći o karakteristikama izviđačko-jurišnog helikoptera nove generacije Ka-52, stručnjaci… »
Ova tri ruska vojna helikoptera su najopasniji na svetu: Američki stručnjaci sastavili top listu
Pravda 04.09.2021
Američki vojni stručnjaci svrstali su ruske Ka-52, Mi-28NM i Mi-24 među prvih pet borbenih helikoptera na svetu, piše časopis Military Watch. Govoreći o karakteristikama izviđačkog i jurišnog helikoptera nove generacije Ka-52, stručnjaci su istakli da ga… »
Vesti dana »
Studenti Pravnog fakulteta obeležili godinu dana od početka blokade ovog fakulteta: Govor ispred Predsedništva, podrška tužiocima
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
"Za postupak legalizacije prijavljeno više od 45.000 objekata" Sofronijević: Vrlo je jednostavna procedura
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Ukida se ovo stajalište u Beogradu Izmene traju sve do februara, evo šta je sa linijama javnog prevoza
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Pijan udarao sestru u glavu, pa nasrnuo na oca: Užas u Obrenovcu, muškarac (29) uhapšen zbog porodičnog nasilja
Blic pre 6 satijoš 3 povezane