Povezane vesti
Ispovest danijele koju je muž trudnu rasporio: Tražio da abortiram jer je sumnjao da je otac, na kraju ga je ubio
Mondo 04.09.2021
Danijela K., koju je suprug Radoje u junu izmasakrirao u trećem mesecu trudnoće pa se ubio, živi u komšiluku Gorana V., koji je prošle nedelje unakazio suprugu N. V. Danijela K., koju je suprug Radoje u junu izmasakrirao u trećem mesecu trudnoće pa se… »
Ubio mi je dete u stomaku! Muž me krvnički ubadao nožem, rasporio mi utrobu, beba nije preživela, a ja sam bila 26 sati u komi!…
Kurir 04.09.2021
Još jedna jeziva priča iz Zablaća kod Čačka: Danijela K., koju je suprug Radoje u junu izmasakrirao u trećem mesecu trudnoće pa se ubio, živi u komšiluku Gorana V., koji je prošle nedelje unakazio suprugu N. V. Moj muž Radoje došao je to jutro pijan… »
Vesti dana »

Protesti u Srbiji, kordon policije kod Generalštaba a pristalice SNS se povukle (BLOG)
Novi magazin pre 38 minutajoš 134 povezane

Veliki broj Leskovčana na večerašnjem protestu – ispred gradske kuće skandiraju: Mesko odlazi!
Rešetka pre 38 minutajoš 55 povezanih

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge i pada nadstrešnice
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 27 povezanih

Susret na crvenom tepihu: Tramp aplauzom dočekao Putina, usledila vožnja kadilakom
Sputnik pre 3 minutajoš 40 povezanih