Povezane vesti
Ispovest danijele koju je muž trudnu rasporio: Tražio da abortiram jer je sumnjao da je otac, na kraju ga je ubio
Mondo 04.09.2021
Danijela K., koju je suprug Radoje u junu izmasakrirao u trećem mesecu trudnoće pa se ubio, živi u komšiluku Gorana V., koji je prošle nedelje unakazio suprugu N. V. Danijela K., koju je suprug Radoje u junu izmasakrirao u trećem mesecu trudnoće pa se… »
Ubio mi je dete u stomaku! Muž me krvnički ubadao nožem, rasporio mi utrobu, beba nije preživela, a ja sam bila 26 sati u komi!…
Kurir 04.09.2021
Još jedna jeziva priča iz Zablaća kod Čačka: Danijela K., koju je suprug Radoje u junu izmasakrirao u trećem mesecu trudnoće pa se ubio, živi u komšiluku Gorana V., koji je prošle nedelje unakazio suprugu N. V. Moj muž Radoje došao je to jutro pijan… »
Vesti dana »
Pretežno sunčano, ponegde uz kišu i pljuskove: Kakvo će biti vreme ovog vikenda
Insajder pre 57 minutajoš 11 povezanih
"Ako to sutra ne bude njihov stav, neće im biti dobar dan" Amerikanci postavili ultimatum Irancima, dali im rok od 24 sata, odjekuju eksplozije blizu Teherana!
Kurir pre 17 minutajoš 14 povezanih
Vukanović: Kokeza po zadatku BIA pravi novu stranku preko Drine, Vučić želi da sve kontroliše
Danas pre 17 minutajoš 4 povezane
AMSS upozorava na pojačan saobraćaj: Vikend donosi gužve, na Batrovcima putnička vozila trenutno čekaju pola sata
Ozon pre 47 minutajoš 7 povezanih