Povezane vesti
Oproštaj uz medalju i suze: „Ostaću uz ovaj tim“!
Hot sport 05.09.2021
Milena Rašić se oprostila od reprezentacije. Dale su sve odbojkašice Srbije ne bi li osvojile treće uzastpono zlato na Evropskim prvenstvima i tako omogućile oproštaj Milene Rašić još lepšim. Ipak, Italijanke su bile nivo iznad, te je zlato bilo… »
Milena Rašić: Finale je bilo moja poslednja utakmica
Sportski žurnal 05.09.2021
Srednji bloker srpskog tima emotivno je doživela poraz i nije mogla da sakrije suze. Odbojkašica Srbije Milena Rašić potvrdila je da je finale Evropskog prvenstva u Beogradu bilo njena poslednja utakmica u reprezentaciji. "Nažalost, ovo jeste moja… »
Milena Rašić se oprostila u suzama: Srbijo, sada sam navijač „broj 1“
Nova 05.09.2021
Odbojkašica Srbije Milena Rašić potvrdila je da je finale Evropskog prvenstva u Beogradu bilo njena poslednja utakmica u reprezentaciji. „Nažalost, ovo jeste moja poslednja utakmica. Od sledećeg leta ću biti njihov navijač broj jedan, to je sigurno… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Za 180.000 domaćinstava niži računi za struju uz pomoć države
Nova ekonomija pre 38 minutajoš 16 povezanih
(Video) Japanu preti megazemljotres! Povređene 33 osobe, vlasti izdale upozorenje za narednih nedelju dana
Dnevnik pre 12 minutajoš 16 povezanih
Baloni sa švercovanim cigaretama doveli do vanrednog stanja u Litvaniji: „Preduzimamo najstrože mere protiv beloruskog hibridnog napada“
Nedeljnik pre 43 minutajoš 14 povezanih
Tepić (SSP): Vlast planira udar na pravosuđe da ukloni tragove svog kriminala
Beta pre 23 minutajoš 11 povezanih
Posle maglovitog i hladnog jutra, tokom dana sunčano, temperatura do 15 stepeni
N1 Info pre 3 satajoš 15 povezanih