Povezane vesti
Oproštaj uz medalju i suze: „Ostaću uz ovaj tim“!
Hot sport 05.09.2021
Milena Rašić se oprostila od reprezentacije. Dale su sve odbojkašice Srbije ne bi li osvojile treće uzastpono zlato na Evropskim prvenstvima i tako omogućile oproštaj Milene Rašić još lepšim. Ipak, Italijanke su bile nivo iznad, te je zlato bilo… »
Milena Rašić: Finale je bilo moja poslednja utakmica
Sportski žurnal 05.09.2021
Srednji bloker srpskog tima emotivno je doživela poraz i nije mogla da sakrije suze. Odbojkašica Srbije Milena Rašić potvrdila je da je finale Evropskog prvenstva u Beogradu bilo njena poslednja utakmica u reprezentaciji. "Nažalost, ovo jeste moja… »
Milena Rašić se oprostila u suzama: Srbijo, sada sam navijač „broj 1“
Nova 05.09.2021
Odbojkašica Srbije Milena Rašić potvrdila je da je finale Evropskog prvenstva u Beogradu bilo njena poslednja utakmica u reprezentaciji. „Nažalost, ovo jeste moja poslednja utakmica. Od sledećeg leta ću biti njihov navijač broj jedan, to je… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 4 satijoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 5 satijoš 2 povezane