Повезане вести
Учитељица дала изјаву, грађани се окупили испред Полицијске управе
Радио сто плус 05.09.2021
Учитељица, као и директор Основне школе “Рифат Бурџевић Тршо” Нусрет Зуковић, позвани су раније по налогу Вишег тужилаштва на информативни разговор, због интонирања химне на почетку ове школске године. Међу окупљеним… »
Угљанин извео Аделу Мелајац Караахметовић из пу Нови Пазар (фото/видео/уживо)
ИндексОнлине 05.09.2021
НОВИ ПАЗАР – Учитељица Адела Мелајац Карахметовић пуштена је након саслушања у просторијама Полицијске управе Нови Пазар. Непосредно пре изласка из зграде, у просторије где је била саслушавана ушао је председник Странке… »
Учитељица која је у школи у Новом Пазару пуштала "бошњачку химну" дала изјаву полицији
РТС 05.09.2021
Учитељица Основне школе "Рифат Бурџовић Тршо" Адела Мелајац Карахметовић дала је у Полицијској управи у Новом Пазару изјаву због пуштања "такозване бошњачке химне" првог дана нове школске године, уместо државне химне Србије… »
Учитељица није приведена по налогу просветне инспекције
Данас 05.09.2021
Адела Мелајац Караахметовић, учитељица ОШ „Рифат Бурџевић Тршо“ у Новом Пазару, није приведена у полицијску станицу у том граду на основу налаза просветне инспекције, јер извештај инспекције није још ни сачињен, сазнаје Данас… »
Саслушана учитељица из Новог Пазара која није пустила ђацима химну Србије
Слободна Европа 05.09.2021
Учитељица локалне основне школе "Рифат Бурџовић-Тршо" Адела Мелајац Карахметовић дала је 5. септембра изјаву полицији у Новом Пазару, након што у тој школи првог дана школске године није емитована химна Србије. Претходно је… »
Учитељица из Новог Пазара дала изјаву поводом интонирања химне, грађани се окупили испред полиције
Радио 021 05.09.2021
Више десетина грађана окупило се данас испред Полицијске управе у Новом Пазару како би дали подршку учитељици Адели Караахметовић Мелајац, која је позвана на информативни разговор. Учитељица, као и директор Основне школе "Рифат… »
Саслушана учитељица Адела у Новом Пазару у пратњи супруга и брата изашла из полиције, деци на часу пустила бошњачку химну…
Курир 05.09.2021
Деци на првом часу 1. септембра уместо државне пустила бошњачку химну Ја син сам твој. БЕОГРАД - Учитељица Адела Караахметовић Мелајац јутрос је око 10 часова ушла у полицијску станицу у Новом Пазару. Наводно Према незваничним… »
ВИДЕО Пуштена учитељица из Новог Пазара, интервенисао Угљанин
Нова 05.09.2021
Учитељица Основне школе "Рифат Бурџовић Тршо" Адела Мелајац Карахметовић у Новом Пазару, која је јутрос приведена, пуштена је након саслушања у полицији, на инсистирање председник Странке демократске акције Санџака Сулејмана… »
Учитељица из Новог Пазара приведена због химне, па пуштена на захтев Угљанина
Н1 Инфо 05.09.2021
Учитељица Основне школе "Рифат Бурџовић Тршо" Адела Мелајац Карахметовић у Новом Пазару приведена је, јер је уместо химне "Боже правде" у основној школи где је запослена пустила бошњачку химну "Ја син сам твој". Она је пуштена… »
Угљанин извео Аделу Мелајац Караахметовић из ПУ Нови Пазар (ФОТО/ВИДЕО/УЖИВО)
Санџак хабер 05.09.2021
НОВИ ПАЗАР – Учитељица Адела Мелајац Карахметовић пуштена је након саслушања у просторијама Полицијске управе Нови Пазар. Непосредно пре изласка из зграде, у просторије где је била саслушавана ушао је председник Странке… »
Новопазарском школом у којој није пуштена химна бави се и Просветна инспекција
Нова 05.09.2021
Химна Србије "Боже правде" првог дана школске године није емитована једино у Основној школи "Рифат Бурџовић Тршо" у Новом Пазару. Овим случајем бави се и Просветна инспекција, речено је за портал Нова.рс у Министарству просвете… »
Приведена учитељица због химне, протест испред полиције у Новом Пазару
Нова 05.09.2021
Учитељица Основне школе "Рифат Бурџовић Тршо" Адела Мелајац Карахметовић у Новом Пазару, која је уместо химне "Боже правде" у школи пустила такозвану бошњачку химну, приведена је данас, сазнаје "Нова.рс". Учитељица је… »
Саслушана учитељица из новог пазара: У полицији дала изјаву зашто је ђацима пустила бошњачку песму "Ја син сам твој", уместо…
Блиц 05.09.2021
Адела Мелајац Карахметовић професорка Основне школе "Рифат Бурџовић Тршо" у Новом Пазару, саслушана је у полицији због тога што је уместо химне "Боже правде" у школи пустила такозвану бошњачку химну "Ја син сам твој". Она је… »
Саслушана учитељица из новог пазара: Адела Караахметовић Мелајац није хтела да да изјаву за медије (фото)
Вечерње новости 05.09.2021
Фото: Н.Кочовић Није желела да даје изјаве за медије, кратко се захваливши окупљенима на подршци који су јој скандирали "ти си понос ове чаршије". Фото: Н.Кочовић Према незваничним информацијама, изјаву у својству грађанина… »
Вести дана »
У Вашингтону почела нова рунда директних преговора између Израела и Либана
Н1 Инфо пре 57 минутајош 40 повезаних
Одговор који се памти: Руси збрисали фабрике Оружаних снага Украјине због напада на студенте
Вечерње новости пре 57 минутајош 42 повезане
Хаос на граници са Хрватском, огласио се МУП: Потпуно обустављен саобраћај за теретна возила, ово је разлог
Блиц пре 5 сатијош 21 повезана