Povezane vesti

Protest podrške učiteljici ispred pu Novi Pazar (video)

Protest podrške učiteljici ispred pu Novi Pazar (video)

IndeksOnline 05.09.2021
NOVI PAZAR – Oko 50 okupljenih građana protestvovalo je danas ispred policijske uprave u Novom Pazaru, kao znak podrške učiteljici Adeli Karaahmetović Melajac. Okupljeni su mirnim protestom poručili da Adela nije sama i da će građani Novog Pazara… »
Ugljanin o učiteljici Adeli – Ona nije trebala da dođe ovdje, to je njena krivica!

Ugljanin o učiteljici Adeli – Ona nije trebala da dođe ovdje, to je njena krivica!

Sandžak press 05.09.2021
Predsjednik SDA Sandžaka, Sulejman Ugljanin, se u pratnji svojih funkcionera i članova stranke pojavio u policijskoj stanici u Novom Pazaru u trenutku kada je Adela Karaahmetović-Melajac davala izjavu povodom intoniranja himne “Ja sin sam tvoj” u… »
Saslušana učiteljica iz Novog Pazara koja nije pustila đacima himnu Srbije

Saslušana učiteljica iz Novog Pazara koja nije pustila đacima himnu Srbije

Sandžak haber 05.09.2021
Učiteljica lokalne osnovne škole “Rifat Burdžović-Tršo” Adela Melajac Karahmetović dala je 5. septembra izjavu policiji u Novom Pazaru, nakon što u toj školi prvog dana školske godine nije emitovana himna Srbije. Prethodno je Ministarstvo… »
Sve o sandžačkoj himni “Ja sin sam tvoj”

Sve o sandžačkoj himni “Ja sin sam tvoj”

Sandžak press 05.09.2021
Autor: Kemal Toković Učiteljica u Osnovnoj školi “Rifat Burdžević Tršo” u Novom Pazaru Adela Karaahmetović Melajac, koja je đacima prvacima na početku školske godine navodno umesto zvanične državne himne “Bože pravde” pustila… »
Učiteljica Adela Karahmetović-Melajac otišla na saslušanje u policiju zbog himne

Učiteljica Adela Karahmetović-Melajac otišla na saslušanje u policiju zbog himne

Sandžak press 05.09.2021
Učiteljica Osnovne škole “Rifat Burdžović Tršo” Adela Melajac Karahmetović u Novom Pazaru, koja je umesto himne “Bože pravde” u školi pustila takozvanu bošnjačku himnu, privedena je danas, saznaje “Nova.rs”. Učiteljica je trenutno… »

Vesti dana »