Повезане вести

Протест подршке учитељици испред пу Нови Пазар (видео)

Протест подршке учитељици испред пу Нови Пазар (видео)

ИндексОнлине 05.09.2021
НОВИ ПАЗАР – Око 50 окупљених грађана протествовало је данас испред полицијске управе у Новом Пазару, као знак подршке учитељици Адели Караахметовић Мелајац. Окупљени су мирним протестом поручили да Адела није сама и да ће… »
Угљанин о учитељици Адели – Она није требала да дође овдје, то је њена кривица!

Угљанин о учитељици Адели – Она није требала да дође овдје, то је њена кривица!

Санџак пресс 05.09.2021
Предсједник СДА Санџака, Сулејман Угљанин, се у пратњи својих функционера и чланова странке појавио у полицијској станици у Новом Пазару у тренутку када је Адела Караахметовић-Мелајац давала изјаву поводом интонирања химне… »
Саслушана учитељица из Новог Пазара која није пустила ђацима химну Србије

Саслушана учитељица из Новог Пазара која није пустила ђацима химну Србије

Санџак хабер 05.09.2021
Учитељица локалне основне школе “Рифат Бурџовић-Тршо” Адела Мелајац Карахметовић дала је 5. септембра изјаву полицији у Новом Пазару, након што у тој школи првог дана школске године није емитована химна Србије. Претходно је… »
Све о санџачкој химни “Ја син сам твој”

Све о санџачкој химни “Ја син сам твој”

Санџак пресс 05.09.2021
Аутор: Кемал Токовић Учитељица у Основној школи “Рифат Бурџевић Тршо” у Новом Пазару Адела Караахметовић Мелајац, која је ђацима првацима на почетку школске године наводно уместо званичне државне химне “Боже правде” пустила… »
Учитељица Адела Карахметовић-Мелајац отишла на саслушање у полицију због химне

Учитељица Адела Карахметовић-Мелајац отишла на саслушање у полицију због химне

Санџак пресс 05.09.2021
Учитељица Основне школе “Рифат Бурџовић Тршо” Адела Мелајац Карахметовић у Новом Пазару, која је уместо химне “Боже правде” у школи пустила такозвану бошњачку химну, приведена је данас, сазнаје “Нова.рс”. Учитељица је… »

Вести дана »