Povezane vesti
Protest podrške učiteljici ispred pu Novi Pazar (video)
IndeksOnline 05.09.2021
NOVI PAZAR – Oko 50 okupljenih građana protestvovalo je danas ispred policijske uprave u Novom Pazaru, kao znak podrške učiteljici Adeli Karaahmetović Melajac. Okupljeni su mirnim protestom poručili da Adela nije sama i da će građani Novog Pazara… »
Ugljanin o učiteljici Adeli – Ona nije trebala da dođe ovdje, to je njena krivica!
Sandžak press 05.09.2021
Predsjednik SDA Sandžaka, Sulejman Ugljanin, se u pratnji svojih funkcionera i članova stranke pojavio u policijskoj stanici u Novom Pazaru u trenutku kada je Adela Karaahmetović-Melajac davala izjavu povodom intoniranja himne “Ja sin sam tvoj” u… »
Saslušana učiteljica iz Novog Pazara koja nije pustila đacima himnu Srbije
Sandžak haber 05.09.2021
Učiteljica lokalne osnovne škole “Rifat Burdžović-Tršo” Adela Melajac Karahmetović dala je 5. septembra izjavu policiji u Novom Pazaru, nakon što u toj školi prvog dana školske godine nije emitovana himna Srbije. Prethodno je Ministarstvo… »
Sve o sandžačkoj himni “Ja sin sam tvoj”
Sandžak press 05.09.2021
Autor: Kemal Toković Učiteljica u Osnovnoj školi “Rifat Burdžević Tršo” u Novom Pazaru Adela Karaahmetović Melajac, koja je đacima prvacima na početku školske godine navodno umesto zvanične državne himne “Bože pravde” pustila… »
Učiteljica Adela Karahmetović-Melajac otišla na saslušanje u policiju zbog himne
Sandžak press 05.09.2021
Učiteljica Osnovne škole “Rifat Burdžović Tršo” Adela Melajac Karahmetović u Novom Pazaru, koja je umesto himne “Bože pravde” u školi pustila takozvanu bošnjačku himnu, privedena je danas, saznaje “Nova.rs”. Učiteljica je trenutno… »
Vesti dana »
Novi protest u Novom Sadu, aktivisti najavljuju farbanje Bulevara oslobođenja u crveno
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 7 povezanih
BLOG UŽIVO „Džaba šaljete kordone na nas!“ Policija zatečena na spavanju: Aktivisti i opozicija šok akcijom zauzeli Stari savski most, u 13 sati ključni sastanak
Nova pre 1 minutjoš 17 povezanih
Jokić opet maestrelan: Dabl-dabl učinak protiv Lejkersa, a jedna od devet asistencija proglašena za potez dana u NBA
Euronews pre 2 satajoš 14 povezanih