Povezane vesti
"Za noć izgubila: 3.000 evra, tražila da joj vrate pare" Otkrivena mračna tajna Miljane Kulić: "Jedva su je izbacili"
Blic 05.09.2021
Rijaliti učesnik Bora Santana otkrio je da ne planira da uđe u "Zadrugu 5", ali i progovorio o cimerima i otkrio mračnu tajnu kontroverzne učesnice rijalitija Miljane Kulić. - Što se Zadruge tiče, nemam to uopšte u planu. Mnogo sam umoran od… »
Bora Santana raskrinkao miljanu Kulić: Ona je ozbiljan kockar, izgubila je 3000 € i poludela je! Tražila je da joj vrate…
Kurir 05.09.2021
Bora Santana je u jednom intervjuu istakao da je Miljana Kulić ozbiljan kockar, a da Zola nema veze sa tim. - Što se Zadruge tiče, nemam to uopšte u planu. Mnogo sam umoran od prošle sezone. Baš imam loše iskustvo i ne želim da mi se to ponovi… »
Vesti dana »
Ministar Starović oglasio se s mesta tragedije u Barajevu: Potvrdio da se sumnja da je požar u staračkom domu podmetnut, nastradalo 8 korisnika
Kurir pre 48 minutajoš 92 povezane
Manji broj škola u Nišu potpuno obustavio rad: Podaci nepotpuni, odlučuje se i sutra
Danas pre 31 minutajoš 84 povezane
„Videćemo ko će pobediti, 120 advokata je jednoglasno podržalo odluku o obustavi rada“: Advokat Terzić o odluci Višeg suda u Beogradu
Nova pre 42 minutajoš 43 povezane
U teškom stanju dvoje od četvoro povređenih u staračkom domu u kojem je izbio požar u Barajevu
Danas pre 13 minutajoš 55 povezanih
Tramp uskoro polaže zakletvu: Počela inauguracija, Džo i Džil Bajden dočekali Donalda i Melaniju na čaju u Beloj kući
Nova pre 48 minutajoš 51 povezana