Povezane vesti
"Lupe me po ramenu, a ja sam kolege ljubio u ruke": Mitar Mirić osuo po mlađim pevačima i otkrio šta rade kad ga vide: "Nema…
Blic 05.09.2021
Folker Mitar Mirić otkrio je šta mu je donela pesma ''Ne može nam niko ništa'', ali i progovorio o odnosu sa mlađim pevačima i istakao da ga ne poštuju kao što je on svoje starije kolege nekada. "Jako je teško dostići moje stare hitove, i ne samo moje… »
Mitar Mirić o pesmi "Ne može nam niko ništa" i mlađim pevačima! Lupi me po ramenu i kaže "ćao" i mi smo kao kolege!
Mondo 05.09.2021
Mitar Mirić otkrio je kako je od "kariranih stoljnaka" stigao do bine s legendama, ali i u kakvom je odnosu s mlađim pevačima. Mitar Mirić otkrio je kako je od "kariranih stoljnaka" stigao do bine s legendama, ali i u kakvom je odnosu s mlađim pevačima… »
Vesti dana »
Tramp: Veliki dan za svetski mir, iranski uranijum zbrinut, zaradiće se veliki novac! Rakete još nisu čule za prekid vatre, Izrael kaže da se ne odnosi na Liban
Kurir pre 3 minutajoš 62 povezane
Pala cena nafte nakon sporazuma SAD i Irana o Ormuskom moreuzu
Euronews pre 23 minutajoš 10 povezanih
Muškarac (30) poginuo u saobraćajnoj nesreći u Surčinu: Teška noć za lekare Hitne, odmah stigli na lice mesta ali su mogli samo da konstatuju smrt
Kurir pre 38 minutajoš 12 povezanih
Ujutru pretežno sunčano, od sredine dana promenljivo oblačno - temperatura do 16 stepeni
N1 Info pre 58 minutajoš 11 povezanih