Povezane vesti
"Lupe me po ramenu, a ja sam kolege ljubio u ruke": Mitar Mirić osuo po mlađim pevačima i otkrio šta rade kad ga vide: "Nema…
Blic 05.09.2021
Folker Mitar Mirić otkrio je šta mu je donela pesma ''Ne može nam niko ništa'', ali i progovorio o odnosu sa mlađim pevačima i istakao da ga ne poštuju kao što je on svoje starije kolege nekada. "Jako je teško dostići moje stare hitove, i ne samo moje… »
Mitar Mirić o pesmi "Ne može nam niko ništa" i mlađim pevačima! Lupi me po ramenu i kaže "ćao" i mi smo kao kolege!
Mondo 05.09.2021
Mitar Mirić otkrio je kako je od "kariranih stoljnaka" stigao do bine s legendama, ali i u kakvom je odnosu s mlađim pevačima. Mitar Mirić otkrio je kako je od "kariranih stoljnaka" stigao do bine s legendama, ali i u kakvom je odnosu s mlađim pevačima… »
Vesti dana »
MOL preuzima većinski udeo u NIS-u: Potpisan okvirni sporazum sa "Gaspromnjeftom" o kupovini 56,15 odsto
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih
Nakon blokade dekanata održan sastanak sa dekanom Filozofskog fakulteta u Novom Sadu zbog otkaza Jeleni Kleut
Mašina pre 6 satijoš 34 povezane
Pogledajte snimak drame na Batrovcima, policija zaustavila BMW. Vozač ništa nije prijavio, ali je deo ispod tablica bio sumnjiv! Provukli ruku, pa se prenerazili
Kurir pre 57 minutajoš 42 povezane
Dmitrijev: Evropska unija postala strateški ranjiva zbog odbacivanja ruskog gasa
NIN pre 4 satijoš 86 povezanih