Povezane vesti
"Kada se istreznio, rekao je - ubio sam kumu": Otac Slađane (18) koja je poginula u Zemun Polju neutešan!
Mondo 05.09.2021
Maloletnik je vozio bez dozvole u trenutku kada je došlo do stravične nesreće u Zemun Polju u kojoj je poginula Slađana Arnautović(18). Maloletnik je vozio bez dozvole u trenutku kada je došlo do stravične nesreće u Zemun Polju u kojoj je poginula… »
Kad se otreznio rekao je samo "Ubio sam kumu": Otac Slađane (17) koja je poginula u jezivoj nesreći neutešan: "Život mi je…
Blic 05.09.2021
Zoran Arnautović, otac pokojne Slađane (17) iz Zemun Polja koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi u ovom naselju, kazao je da je ljut, ali i ogorčen na to što se mladi život naprasno ugasio. On je ispričao da se život njegove ćerke ne može… »
Vesti dana »

UŽIVO: Skupština, drugi dan – Rističević doneo knjigu, oštra rasprava Stefanovića i Jovanova (VIDEO/FOTO)
Danas pre 7 minutajoš 50 povezanih

Član uprave JANAF-a: Ne verujem da jedna zemlja dugoročno može da ostane bez rafinerije
Danas pre 1 satjoš 52 povezane

Očeva slika i prilika: Markovo ime svakog dana čujete na RTS-u a niste znali da je Šotrin naslednik
Story pre 3 satajoš 25 povezanih

Sa njom je Šotra proživeo poslednje dane: Ovako je profesorka koju je reditelj voleo do kraja pričala o njemu
Kurir pre 3 satajoš 80 povezanih

Putnički vozovi brzom prugom Beograd - Subotica prevezli prve putnike, promo period do 12. oktobra
RTV pre 3 satajoš 35 povezanih