Povezane vesti
Ljubavni trougao koji je podelio Srbiju: Sloba je Kiju prevario javno s Lunom, obe zaradile po stan, a evo zbog čega se sad…
Kurir 05.09.2021
Slobodan Radanović 2017. godine ušao u "Zadrugu 1" kao srećno oženjeni pevač kog je supruga Kristina Kija Kockar u potpunosti podržala, a onda se dogodio šok. Sloba je javno prevario svoju suprugu Kiju sa Lunom Đogani i cela nacija se digla na noge… »
Luna Đogani priznala: „Prva sezona Zadruge mi je UNIŠTILA ŽIVOT!”
Svet & Skandal 05.09.2021
Luna Đogani priznala je da joj je „Zadruga 1” uništila život. Prilikom gostovanja u emisiji „Premijera – Vikend specijal” Luna Đogani prisetila se svog učešća u rijaliti programima i priznala zbog čega joj je pobeda u „Zadruzi 2” i te kako bila bitna… »
Njegova prevara je Srbiju podelila u dva tabora: Ljubavnica i zakonita žena se borile pred milionima, a nakon četiri godine…
Blic 05.09.2021
Pobednica "Zadruge 1" Kija Kockar se prisetila svog učešća u rijalitiju, kada ju je tadašnji suprug pevač Slobodan Radanović prevario sa Lunom Đogani. Kija je tada, neplanirano, ušla u "Zadurgu" gde za ljubav svog tadašnjeg supruga borila pred kamerama… »
Luna je u zadruzi 1 bila u vezi sa Slobom radanovićem! Đoganijeva se sada prisetila tog perioda i poručila: Ništa ne bih…
Kurir 05.09.2021
Bivša zadrugarka, pevačica i supruga Marka Miljkovića Luna Đogani prisetila se perioda kada je bila učesnik rijalitija. "Meni je ta pobeda bila bitna. Tada sam ušla da bih svoj život dovela u red, jer sam ga u prvoj sezoni uništila. Moj cilj je bio da… »
Kija Kockar o periodu kada ju je sloba Radanović prevario: Naučila sam tada koliko sam slaba i koliko sam jaka! Ja sve pamtim!…
Kurir 05.09.2021
Pevačica Kristina Kija Kockar se prisetila Zadruge 1, kada ju je tada prevario Slobodan Radanović sa Lunom Đogani. "2018. sam poobedila i izašla iz rijalitija. Ja sam sve to znala, znala sam da budem strpljiva i da taktiziram. Naučila sam koliko sam… »
Vesti dana »

Snažan odgovor iz Srpske: Mandat Dodiku dao narod, narod će ga oceniti na referendumu
Sputnik pre 16 minutajoš 66 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 34 povezane

Jako nevreme i poplave u Boru uz upozorenje RHMZ za istočnu Srbiju
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 35 povezanih