Повезане вести
Патријарх Порфирије послао поруку након одласка из Црне Горе: Ужаснут сам, снајпером су покушавали да спрече устоличење (ФОТО)…
Вести онлине 05.09.2021
Патријарх Порфирије завршио је дводневну посету Црној Гори са речима да ту земљу напушта двоструких осећања – срећан што су извршили дело Цркве и устоличили митрополита по вољи Цркве и народа, и “тужан јер су тај чин поједини… »
Порфирије завршио посету, испратили га Јоаникије и Кривокапић
Политика 05.09.2021
ПОДГОРИЦА - Патријарх Порфирије завршио је дводневну посету Црној Гори са речима да ту земљу напушта двоструких осећања - срећан што су извршили дело Цркве и устоличили митрополита по вољи Цркве и народа, и ''тужан јер су тај… »
Порфирије открио црни сценарио Снајпером хтели да спрече устоличење!
Ало 05.09.2021
Патријарх Порфирије одлазећи из Црне Горе обратио се путем Инстаграма и послао емотивну поруку. - Растајем се, надам се не за дуго, са овом благословеном земљом и народом, са двоструким осећањима. Срећан сам веома јер смо… »
"И више сам него тужан" Иако је Јоаникије устоличен, српски патријарх послао емотивну поруку верницима (фото)
Србија данас 05.09.2021
Патријарх Порфирије одлазећи из Црне Горе обратио се путем Инстаграма и послао емотивну поруку. - Растајем се, надам се не за дуго, са овом благословеном земљом и народом, са двоструким осећањима. Срећан сам веома јер смо… »
Вести дана »
Без воде у Београду: Овај део града данас ће бити без воде читав дан, од 8 ујутру па до 22 часа
Курир пре 6 минутајош 2 повезане
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 3 сатајош 1 повезана