Повезане вести

Патријарх Порфирије послао поруку након одласка из Црне Горе: Ужаснут сам, снајпером су покушавали да спрече устоличење (ФОТО)…

Патријарх Порфирије послао поруку након одласка из Црне Горе: Ужаснут сам, снајпером су покушавали да спрече устоличење (ФОТО)…

Вести онлине 05.09.2021
Патријарх Порфирије завршио је дводневну посету Црној Гори са речима да ту земљу напушта двоструких осећања – срећан што су извршили дело Цркве и устоличили митрополита по вољи Цркве и народа, и “тужан јер су тај чин поједини… »
Порфирије завршио посету, испратили га Јоаникије и Кривокапић

Порфирије завршио посету, испратили га Јоаникије и Кривокапић

Политика 05.09.2021
ПОДГОРИЦА - Патријарх Порфирије завршио је дводневну посету Црној Гори са речима да ту земљу напушта двоструких осећања - срећан што су извршили дело Цркве и устоличили митрополита по вољи Цркве и народа, и ''тужан јер су тај… »
Порфирије открио црни сценарио Снајпером хтели да спрече устоличење!

Порфирије открио црни сценарио Снајпером хтели да спрече устоличење!

Ало 05.09.2021
Патријарх Порфирије одлазећи из Црне Горе обратио се путем Инстаграма и послао емотивну поруку. - Растајем се, надам се не за дуго, са овом благословеном земљом и народом, са двоструким осећањима. Срећан сам веома јер смо… »
"И више сам него тужан" Иако је Јоаникије устоличен, српски патријарх послао емотивну поруку верницима (фото)

"И више сам него тужан" Иако је Јоаникије устоличен, српски патријарх послао емотивну поруку верницима (фото)

Србија данас 05.09.2021
Патријарх Порфирије одлазећи из Црне Горе обратио се путем Инстаграма и послао емотивну поруку. - Растајем се, надам се не за дуго, са овом благословеном земљом и народом, са двоструким осећањима. Срећан сам веома јер смо… »

Вести дана »