Повезане вести

Снајперисти требало да спрече устоличење Јоаникија: Патријарх Порфирије на Инстаграму открио да се спремао најгори сценарио

Снајперисти требало да спрече устоличење Јоаникија: Патријарх Порфирије на Инстаграму открио да се спремао најгори сценарио

Курир 05.09.2021
БЕОГРАД - Поглавар Српске православне цркве (СПЦ) патријарх Порфирије саопштио је да су у "видеокругу били неки људи" који су устоличење митрополита црногорско-приморског Јоаникија "намеравали да спрече снајперском пушком".Он… »
Патријарх Порфирије: "Неки људи су чин љубави намеравали да спрече снајперском пушком"

Патријарх Порфирије: "Неки људи су чин љубави намеравали да спрече снајперском пушком"

Телеграф 05.09.2021
Патријарх је напустио Црну Гору након устоличења митрополита Јоаникија на Цетињу. Српски патријарх Порфирије одлази из Црне Горе након устоличења митрополита Јоаникија, а тим поводом обратио се путем свог инстаграм профила… »
Снајперском пушком хтели да спрече устоличење: Речи патријарха при одласку из ЦГ

Снајперском пушком хтели да спрече устоличење: Речи патријарха при одласку из ЦГ

Правда 05.09.2021
Патријарх Порфирије одлазећи из Црне Горе обратио се путем Инстаграма и послао емотивну поруку. - Растајем се, надам се не за дуго, са овом благословеном земљом и народом, са двоструким осећањима. Срећан сам веома јер смо… »
Патријарх Порфирије: Неки људи су чин љубави према свима намеравали да спрече снајперском пушком

Патријарх Порфирије: Неки људи су чин љубави према свима намеравали да спрече снајперском пушком

РТС 05.09.2021
Патријарх Порфирије завршио је дводневну посету Црној Гори речима да ту земљу напушта двоструких осећања – срећан што су извршили дело Цркве и устоличили митрополита по вољи Цркве и народа, и тужан јер су тај чин поједини… »
Патријарх ужаснут јер су устоличење „намеравали да спрече снајперском пушком“

Патријарх ужаснут јер су устоличење „намеравали да спрече снајперском пушком“

Н1 Инфо 05.09.2021
Патријарх Порфирије данас је, при одласку из Црне Горе где је, и поред нереда одржано устоличење митрополита Јоаникија на Цетињу, објавио пост на Инстаграму у којем наводи да се са Црном Гором растаје срећан јер је устоличен… »
Снајперском пушком хтели су да спрече љубав према свима: Патријарх Порфирије открио непознате детаље о томе шта се дешавало…

Снајперском пушком хтели су да спрече љубав према свима: Патријарх Порфирије открио непознате детаље о томе шта се дешавало…

Вечерње новости 05.09.2021
Фото: Инстаграм/порфирије_патријарх - Растајем се, надам се не за дуго, са овом благословеном земљом и народом, са двоструким осећањима. Срећан сам веома јер смо извршили дело Цркве, устоличили митрополита по вољи Цркве и… »
Патријарх Порфирије: Срец́ан сам али и ужаснут - претила је и снајперска пушка

Патријарх Порфирије: Срец́ан сам али и ужаснут - претила је и снајперска пушка

Спутник 05.09.2021
Патријарх Порфирије опростио се од Црне Горе, коју је напустио после свечаности у Подгорици и Цетињу, поруком на Инстаграму у којој је навео да су неки људи хтели да спрече устоличење митрополита Јоаникија снајперском пушком… »
Порфирије: Ужаснут сам, устоличење „намеравали да спрече снајперском пушком“

Порфирије: Ужаснут сам, устоличење „намеравали да спрече снајперском пушком“

Нова 05.09.2021
Патријарх Порфирије данас је, по одласку из Црне Горе где је, и поред нереда одржано устоличење митрополита Јоаникија на Цетињу, објавио пост на Инстаграму у којем наводи да се са Црном Гором растаје срећан јер је устоличен… »

Вести дана »