Povezane vesti

Poslednja Zadruga 5 biće pakao: Ovo su svih 59 zadrugara koji su se uselili u Belu kuću, sad tek počinje ludilo! Kurir TV

Poslednja Zadruga 5 biće pakao: Ovo su svih 59 zadrugara koji su se uselili u Belu kuću, sad tek počinje ludilo! Kurir TV

Kurir 05.09.2021
Nova, a ujedno i poslednja sezona rijalitija "Zadruga" je počela, a u Šimanovce se prve večeri uselilo 59 zadrugara. Peta sezona biće poslednja, a ove godine kao iznenađenje na samom početku bila je igrica "Lavirint" koja je odlučivala ko će da… »
LAŽNI VATERPOLISTA ULAZI u ZADRUGU: Ivan samo zbog novca ulazi u rijaliti, a već ga je jedna stvar baš potresla (kurir TV)

LAŽNI VATERPOLISTA ULAZI u ZADRUGU: Ivan samo zbog novca ulazi u rijaliti, a već ga je jedna stvar baš potresla (kurir TV)

Kurir 05.09.2021
Vaterpolista Ivan Radosavljević ulazi večeras u Zadrugu 5, a njega bije glas da je lažni vaterpolista. "Moji prijatelji znaju da li sam ja lažni vaterpolista ili nisam. Ne obazirem se na te komentare i pokušaću da se pokažem u najbolem svetlu. Malo… »
Svi detalji nove zadruge: Učesnike će pratiti 150 kamera i 8 dronova, očekuju ih brojni izazovi, ali i iznenađenja!

Svi detalji nove zadruge: Učesnike će pratiti 150 kamera i 8 dronova, očekuju ih brojni izazovi, ali i iznenađenja!

Kurir 05.09.2021
Rijaliti "Zadruga 5" uskoro počinje, a svi se pitaju šta će biti novo i koji sve učesnici će ući. Neka imena su već potvrđena - veteran rijaliti programa Miroslav Miki Đuričić bio je prvi potvrđeni učesnik, zatim dobro poznati rijaliti… »

Vesti dana »