Povezane vesti
Broj telefona mi je dala posle sedam meseci! Troicki otkrio sve o upoznavanju sa lepom Aleksandrom -Bila je rezervisana!
Mondo 05.09.2021
Viktor Troicki o porodici i upoznavanju sa suprugom Aleksandrom. Viktor Troicki o porodici i upoznavanju sa suprugom Aleksandrom. Viktor Troicki pored uspešne karijere može se pohvaliti i divnim porodičnim životom, a sada je za medije iskreno govorio o… »
Broj telefona mi je dala tek posle sedam meseci! Troickog kod žene nervira jedna stvar, a priča o rođenju dece je tek filmska!…
Kurir 05.09.2021
Selektor srpske Dejvis kup reprezentacije Viktor Troicki pre tri meseca okončao je tenisku karijeru. On je u ispovesti sa Kurir pričao i o supruzi Aleksandri, koju je slujačno upoznao. "Sa ženom je upoznavanje bilo spontano. Bio sam na pripremama na… »
Vesti dana »
Oglasio se RHMZ: Ovakvu promenu nismo očekivali! Ujutru smrzavanje, a tek da čujete prognozu za popodne
Telegraf pre 2 satajoš 35 povezanih
Kreni-Promeni: Tužilaštvu rok od 48 sati da reaguje u slučaju napada na Tatjanu Mićić
Radio 021 pre 1 satjoš 30 povezanih
VIDEO Ludnica zbog Novaka u Pekingu: Đoković spremio nešto neočekivano, a onda je progovorio kineski
Nova pre 43 minutajoš 46 povezanih
Studenti u blokadi: Srbija će zadržati principijelno stanovište o neuvođenju restriktivnih mera Ruskoj Federaciji
RTK pre 4 satijoš 24 povezane