Повезане вести
Сензационални Алкараз зна како да одговори, битка будућности за полуфинале
Спортске.нет 06.09.2021
Млади шпански тенисер Лукас Алкараз пласирао се у четвртфинале УС опена пошто је савладао Немца Петера Гојовчика са 3:2 (5:7, 6:1, 5:7, 6:2, 6:0). Сусрет који је трајао готово три и по сата ишао је у невероватном смеру, а Алкараз… »
Сензација! Клинац (18) исписао историју УС Опена: Ово нису успели ни Ђоковић, Федерер и Надал!
Мондо 06.09.2021
Тренутно највећи нада тениса. Тренутно највећи нада тениса. Шпански тенисер Карлос Алкараз исписао је тениску историју претходне ноћи пошто је постао најмлађи икада који се пласирао у четвртфинале УС Опена! Алкаразу је тек 18… »
„Нови Надал“ исписао историју, урадио шта нису успели Новак, Рафа или Роџер
Нова 06.09.2021
Најлепша бајка УС Опена је настављена. Карлос Алкараз, 18-годишњи Шпанац, успео је да се пласира у четвртфинале УС Опена на свом дебију на овом турниру победом над Петером Гојовчиком у драми од пет сетова (5:7, 61, 6:7, 6:2… »
Шпански ураган редом руши рекорде: Карлос Алкараз - најмлађи четвртфиналиста УС опена
Моззарт спорт 06.09.2021
У модерној ери белог спорта... Пред Карлосом Алкаразом рекорди падају. И тек ће падати. Направио је Шпанац сензацију када је послао Стефаноса Циципаса у хотелску собу на паковање ствари и авион за Грчку. Стао је у ред… »
Знам шта ми је чинити у другој недељи
Данас 05.09.2021
Новак Ђоковић се победом над Кеијем Нишикоријем 3:1 (6:7 /4/, 6:3, 6:3, 6:2) пласирао у осмину финала УС опена где ће му противник бити Американац Џенсон Бруксби. Млади амерички тенисер (20 година) је после велике борбе у пет… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана