Повезане вести

Сензационални Алкараз зна како да одговори, битка будућности за полуфинале

Сензационални Алкараз зна како да одговори, битка будућности за полуфинале

Спортске.нет 06.09.2021
Млади шпански тенисер Лукас Алкараз пласирао се у четвртфинале УС опена пошто је савладао Немца Петера Гојовчика са 3:2 (5:7, 6:1, 5:7, 6:2, 6:0). Сусрет који је трајао готово три и по сата ишао је у невероватном смеру, а Алкараз… »
Сензација! Клинац (18) исписао историју УС Опена: Ово нису успели ни Ђоковић, Федерер и Надал!

Сензација! Клинац (18) исписао историју УС Опена: Ово нису успели ни Ђоковић, Федерер и Надал!

Мондо 06.09.2021
Тренутно највећи нада тениса. Тренутно највећи нада тениса. Шпански тенисер Карлос Алкараз исписао је тениску историју претходне ноћи пошто је постао најмлађи икада који се пласирао у четвртфинале УС Опена! Алкаразу је тек 18… »
„Нови Надал“ исписао историју, урадио шта нису успели Новак, Рафа или Роџер

„Нови Надал“ исписао историју, урадио шта нису успели Новак, Рафа или Роџер

Нова 06.09.2021
Најлепша бајка УС Опена је настављена. Карлос Алкараз, 18-годишњи Шпанац, успео је да се пласира у четвртфинале УС Опена на свом дебију на овом турниру победом над Петером Гојовчиком у драми од пет сетова (5:7, 61, 6:7, 6:2… »
Шпански ураган редом руши рекорде: Карлос Алкараз - најмлађи четвртфиналиста УС опена

Шпански ураган редом руши рекорде: Карлос Алкараз - најмлађи четвртфиналиста УС опена

Моззарт спорт 06.09.2021
У модерној ери белог спорта... Пред Карлосом Алкаразом рекорди падају. И тек ће падати. Направио је Шпанац сензацију када је послао Стефаноса Циципаса у хотелску собу на паковање ствари и авион за Грчку. Стао је у ред… »
Знам шта ми је чинити у другој недељи

Знам шта ми је чинити у другој недељи

Данас 05.09.2021
Новак Ђоковић се победом над Кеијем Нишикоријем 3:1 (6:7 /4/, 6:3, 6:3, 6:2) пласирао у осмину финала УС опена где ће му противник бити Американац Џенсон Бруксби. Млади амерички тенисер (20 година) је после велике борбе у пет… »

Вести дана »