Povezane vesti

Senzacionalni Alkaraz zna kako da odgovori, bitka budućnosti za polufinale

Senzacionalni Alkaraz zna kako da odgovori, bitka budućnosti za polufinale

Sportske.net 06.09.2021
Mladi španski teniser Lukas Alkaraz plasirao se u četvrtfinale US opena pošto je savladao Nemca Petera Gojovčika sa 3:2 (5:7, 6:1, 5:7, 6:2, 6:0). Susret koji je trajao gotovo tri i po sata išao je u neverovatnom smeru, a Alkaraz je potvrdio da će… »
„Novi Nadal“ ispisao istoriju, uradio šta nisu uspeli Novak, Rafa ili Rodžer

„Novi Nadal“ ispisao istoriju, uradio šta nisu uspeli Novak, Rafa ili Rodžer

Nova 06.09.2021
Najlepša bajka US Opena je nastavljena. Karlos Alkaraz, 18-godišnji Španac, uspeo je da se plasira u četvrtfinale US Opena na svom debiju na ovom turniru pobedom nad Peterom Gojovčikom u drami od pet setova (5:7, 61, 6:7, 6:2, 6:0). Španac kome je… »
Senzacija! Klinac (18) ispisao istoriju US Opena: Ovo nisu uspeli ni Đoković, Federer i Nadal!

Senzacija! Klinac (18) ispisao istoriju US Opena: Ovo nisu uspeli ni Đoković, Federer i Nadal!

Mondo 06.09.2021
Trenutno najveći nada tenisa. Trenutno najveći nada tenisa. Španski teniser Karlos Alkaraz ispisao je tenisku istoriju prethodne noći pošto je postao najmlađi ikada koji se plasirao u četvrtfinale US Opena! Alkarazu je tek 18 godina i prvi je još… »
Španski uragan redom ruši rekorde: Karlos Alkaraz - najmlađi četvrtfinalista US opena

Španski uragan redom ruši rekorde: Karlos Alkaraz - najmlađi četvrtfinalista US opena

Mozzart sport 06.09.2021
U modernoj eri belog sporta... Pred Karlosom Alkarazom rekordi padaju. I tek će padati. Napravio je Španac senzaciju kada je poslao Stefanosa Cicipasa u hotelsku sobu na pakovanje stvari i avion za Grčku. Stao je u red malobrojnih tenisera koji su s… »
Znam šta mi je činiti u drugoj nedelji

Znam šta mi je činiti u drugoj nedelji

Danas 05.09.2021
Novak Đoković se pobedom nad Keijem Nišikorijem 3:1 (6:7 /4/, 6:3, 6:3, 6:2) plasirao u osminu finala US opena gde će mu protivnik biti Amerikanac Dženson Bruksbi. Mladi američki teniser (20 godina) je posle velike borbe u pet setova pobedio Rusa… »

Vesti dana »