Повезане вести
Сваки талас короне се подудара у 90 одсто ствари: Ако се то понови и сада, баш овог дана имаћемо врхунац броја заражених!
Блиц 06.09.2021
Када је почетком јула почео да расте број заражених, многи медицински стручњаци, па и чланови Кризног штаба, одбацивали су могућност четвртог таласа током лета, али се испоставило да су се грдно преварили. Испоставило се да… »
"Два пута сам прележао корону": Др Ковачевић први пут имао благе симптоме, али се шест месеци касније подмукла болест вратила…
Блиц 05.09.2021
Прележао сам два пута корону прошле године у року од шест месеци и дан данас осећам толике последице да ми је 90 одсто хране и даље бљутаво. Када сам се други пут заразио имао сам много теже симптоме пошто сам чак 15 дана имао… »
Вести дана »
Ђурић: Чланице ЕУ да узму у обзир да је ЕК пети пут препоручила отварање Кластера 3
НИН пре 34 минутајош 28 повезаних
На једном месту сви производи и акције Лазаревић: Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима од данас у функцији
Дневник пре 35 минутајош 20 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 15 минутајош 30 повезаних
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 35 минутајош 20 повезаних