Повезане вести
Учитељица из Србије у полицији због 'Боже правде'
Слободна Европа 06.09.2021
По ком основу и по чијем налогу је учитељица једне основне школе у Новом Пазару завршила у полицији - није познато. Учитељица школе "Рифат Бурџовић-Тршо" Адела Мелајац Карахметовић дала је 5. септембра изјаву полицији, након… »
Напето у Пазару након саслушања учитељице, случај „химне“ на политичком терену
Н1 Инфо 06.09.2021
Тензије у Новом Пазару настављене су након што је у недељу на информативном разговору у новопазарској полицији била учитељица ОШ "Рифат Бурџовић Тршо", Адела Мелајац. Она је позвана да да изјаву због пуштања химне санџачких… »
Зукорлић – Учитељица Адела заслужује поштовање и заштиту далеко од страначког профитерства
Санџак пресс 06.09.2021
Предсједник Странке правде и помирења академик Муамер Зукорлић путем друштвене мреже Фацебоок пружио је подршку учитељици Адели Мелајац Караахметовић. – Учитељица Адела заслужује пуно поштовање и заштиту далеко од ситног… »
Н1 Студио Ливе (6.9.2021)
Н1 Инфо 06.09.2021
Последице немира на Цетињу и данас су теме број један. Коме јучерашње слике политички одговарају и каква је улога бившег првог човека црногорске полиције који је сада иза ресетака, проверавамо у Подгорици. У Србији је отворено… »
Имамовић: Химна ‘Ја син сам твој’ део одобреног школског програма
Н1 Инфо 06.09.2021
Посланик СДА Санџака Енис Имамовић изјавио је да је химна 'Ја син сам твој', због чијег је пуштања учитељица новопазарске Основне школе "Рифат Бурџовић Тршо" Адела Мелајац Карахметовић саслушана у недељу у полицији, део… »
СДА и СПП о пуштању "бошњачке химне" у школи у Новом Пазару
РТС 06.09.2021
Након саслушања Аделе Мелајац Караахметовић, учитељице из Новог Пазара за коју се тврди да је 1. септембра уместо државне химне у школи пустила "бошњачку химну", и данас се огласила Странка демократске акције Сулејмана… »
Истрага због скандала у Новом Пазару: Полиција саслушала учитељицу из Новог Пазара због химне, могућ чак и затвор!
Курир 06.09.2021
Адела Мелајац Карахметовић, учитељица ОШ "Рифат Бурџовић Тршо" у Новом Пазару, која је 1. септембра уместо химне "Боже правде" у школи пустила такозвану бошњачку химну, саслушана је јуче пре подне у Полицијској управи Нови… »
Угљанин извео учитељицу из полицијске зграде
Данас 05.09.2021
По налогу Вишег јавног тужилаштва у Новом Пазару, јуче су на информативном разговору у новопазарској полицији били учитељица ОШ „Рифат Бурџовић Тршо“ и директор те школе, Адела Караахметовић Мелајац и Нусрет Зуковић. Они су… »
Вести дана »
Руско "њет" за примирје у Украјини Кремљ се огласио: То није наш циљ, наш циљ је већи, апсолутни приоритет
Ало пре 5 сатијош 2 повезане
Објављен снимак! Овако су специјалци САД упали на танкер код Венецуеле; Каракас: "Убице, лопови, пирати!"
Телеграф пре 14 минутајош 3 повезане
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 6 сатијош 1 повезана