Povezane vesti
Ognjen Amidžić otkrio da mu je cecin dečko rođak: "Voleo bih da se ona i Bogdan venčaju"
Blic 06.09.2021
Popularni voditelj Ognjen Amidžić je u srodstvu sa sadašnjim dečkom Cece Ražnatović, Bogdanom Srejovićem i priznaje da bi voleo da se njih dvoje venčaju. - Ceca i ja smo pričali da dođe sa ćerkom Anastasijom, ali se posle toga, iskreno, nismo… »
"Bogdan Srejović mi je rođak"! Voditelj jedva čeka da mu Ceca postane snajka - "Ja sam s mladoženjine strane"
Mondo 06.09.2021
Voditelj Ognjen Amidžić otkrio da je u srodstvu s partnerom Svetlane Cece Ražnatović. Voditelj Ognjen Amidžić otkrio da je u srodstvu s partnerom Svetlane Cece Ražnatović Voditelj Ognjen Amidžić otkrio je da "jedva čeka da se njegov rođak… »
Vesti dana »

BLOG: Studenti iz svih delova Srbije približavaju se Beogradu, rektor BU poručio da ih podržava akademska zajednica
N1 Info pre 12 minutajoš 29 povezanih

VIDEO: Završen funkcionerski protest ispred N1, građani se okupili da pruže podršku televiziji
Radio 021 pre 7 minutajoš 38 povezanih

Dačić nakon izjave Ružića da će učestvovati na studentskom protestu u subotu: Sps i ja smo pouzdan partner SNS
Blic pre 13 minutajoš 18 povezanih

Bogdanović blistao noćas: Harden izvlači ono najbolje iz mene (video)
Sportski žurnal pre 2 satajoš 12 povezanih

Čeka se Putinovo obraćanje: Moskva na nogama, stigla prva zvanična reakcija iz Kremlja na predlog prekida vatre u Ukrajini
Nova pre 43 minutajoš 41 povezana