Povezane vesti
Deo Starih Ledinaca u utorak devet sati bez vode
Moj Novi Sad 06.09.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u utorak, 7. septembra, od 8 do 17 sati biti ulice Sime Šolaje i Lukijana Mušickog u Starim Ledincima. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »
Adice i deo Kisačke ulice bez vode do 13 časova
Dnevnik 06.09.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 13 sati biti naselje Adice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Zbog radova na sanaciji havarije bez… »
Mali Beograd i ulice u Sremskoj Kamenici bez vode do 12 sati
Dnevnik 06.09.2021
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti naselje Mali Beograd. Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 17 sati biti ulice Sime Šolaje i Lukijana Mušickog u Sremskoj Kamenici. Postoji mogućnost da će u toku… »
Mali Beograd i deo Kaća bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 06.09.2021
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 12 sati biti naselje Mali Beograd, a do 14 časova Ulica Zdravka Čelara u Kaću. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Adice i deo Kisačke ulice bez vode do 13 sati
RTV 06.09.2021
NOVI SAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 13 sati biti naselje Adice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Zbog radova na sanaciji… »
Deo Kisačke ulice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 06.09.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti deo Kisačke ulice u Novom Sadu (broj 25 i broj 27). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Vesti dana »

Sijarto: Ako Tramp ne može da izdejstvuje mir u Ukrajini, niko ne može
NIN pre 1 satjoš 13 povezanih

Ovog datuma stižu obilne padavine: Najnovije upozorenje RHMZ: Pljuštaće do kraja meseca, ima uslova i za nevreme sa grmljavinom
Blic pre 2 satajoš 11 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 1 satjoš 9 povezanih