Povezane vesti
Kampanja za popis u Hrvatskoj: Ne budi samo Srbin, budi e-Srbin i možeš se popisati da niko ne sazna video
Kurir 06.09.2021
Srpsko narodno veće (SNV) objavilo je, u oviru kampanje "Ne budi samo Srbin, budi e-Srbin", spot u kojem pozvaju Srbe u Hrvatskoj da se bez straha izjasne kao Srbi na popisu stanovništva putem interneta. U spotu se pojavljuje muškarac čije je prezime… »
„Budi e-Srbin“: Originalna kampanja kojom se građani pozivaju na popis u Hrvatskoj /video/
Sputnik 06.09.2021
Srpsko narodno veće izbacilo je spot za medijsku kampanju „Ne budi samo Srbin, budi e-Srbin“ kojom pozivaju svoje sunarodnike da se uključe u popis stanovništva na internetu. Spot pokazuje muškarca prezimena Srbljanović kako spušta roletne i… »
Hrvati snimili spot u kojem ubeđuju ljude da se na popisu stanovništva slobodno izjasne kao Srbi
Noizz 06.09.2021
Srpsko narodno vijeće u Hrvatskoj izbacilo je spot za medijsku kampanju "Ne budi samo Srbin, budi e-Srbin" kojom pozivaju svoje sunarodnike da se uključe u popis stanovništva na internetu. Spot pokazuje muškarca prezimena Srbljanović kako spušta… »
Vesti dana »

UŽIVO U toku protest srednjoškolaca, govore nastavnici: "Mi smo vaša leđa, a vi naša snaga"
Radio 021 pre 52 minutajoš 54 povezane

Pobedio Đokovića pa poručio: “Novak je uvek bio moj idol, srećan sam što sam igrao sa njim”
Vesti online pre 1 satjoš 31 povezana

Sahranjen papa Franja, 400.000 ljudi se oprostilo od poglavara Rimokatoličke crkve
Vreme pre 1 satjoš 52 povezane

Rhmz u naredna 2 sata najavljuje jako nevreme: Biće i grada, evo kakvo vreme se očekuje za 1.maj
Mondo pre 4 satijoš 28 povezanih