Povezane vesti
"Ušla sam da zaradim ćerki za stan": Subotićka o honoraru, a dečko joj je pred "Zadrugu 5" rekao samo jednu rečenicu
Blic 06.09.2021
Aleksandra Subotić sinoć je, pred ulazak u "Zadrugu 5", otkrila da zarađeni honorar planira da potroši na kupovinu nekretnine. - Pre dva dana sam prelomila da uđem u "Zadrugu 5". Ćerki sam rekla da idem da zaradim novac da bih mogla da joj kupim stan -… »
"Ušla sam da bih ćerki kupila stan"! Posvađala se u studiju zbog priča da je sponzoruša, pa učesnike nazvala polusvetom
Mondo 06.09.2021
Aleksandra Subotić "jedva prelomila" da uđe u Zadrugu. Aleksandra Subotić "jedva prelomila" da uđe u Zadrugu Učesnica rijalitija Zadruga Aleksandra Subotić, otkrila je motiv ulaska u rijaliti i to nedugo nakon što su se zbog nje u studiju posvađale… »
Vesti dana »

Nezapamćena intervencija policije u Novom Sadu: suzavac, hapšenja, ulazak u Rektorat
Mašina pre 9 satijoš 19 povezanih

UŽIVO Protestna Prajd šetnja kroz centar Beograda: Okupljeni poručuju „Vučiću odlazi“ (VIDEO, FOTO)
Danas pre 36 minutajoš 26 povezanih

Rektor Univerziteta u Novom Sadu tvrdi: Nije bilo represije u zgradi Rektorata
Serbian News Media pre 1 satjoš 26 povezanih

Stojković: Raduje me što smo pobedili, misija koja se zove Riga uspešno obavljena
RTV pre 31 minutajoš 89 povezanih