Povezane vesti
"Ušla sam da zaradim ćerki za stan": Subotićka o honoraru, a dečko joj je pred "Zadrugu 5" rekao samo jednu rečenicu
Blic 06.09.2021
Aleksandra Subotić sinoć je, pred ulazak u "Zadrugu 5", otkrila da zarađeni honorar planira da potroši na kupovinu nekretnine. - Pre dva dana sam prelomila da uđem u "Zadrugu 5". Ćerki sam rekla da idem da zaradim novac da bih mogla da joj kupim… »
"Ušla sam da bih ćerki kupila stan"! Posvađala se u studiju zbog priča da je sponzoruša, pa učesnike nazvala polusvetom
Mondo 06.09.2021
Aleksandra Subotić "jedva prelomila" da uđe u Zadrugu. Aleksandra Subotić "jedva prelomila" da uđe u Zadrugu Učesnica rijalitija Zadruga Aleksandra Subotić, otkrila je motiv ulaska u rijaliti i to nedugo nakon što su se zbog nje u studiju… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Skraćenje polugodišta nezakonito“: Maturanti će blokirati Nemanjinu ulicu, studenti i đaci ponovo napadnuti u Beogradu
Nova pre 9 minutajoš 47 povezanih

Predlog Vlade Srbije: Za sve đake raspust od 23. decembea do 20. januara
Ozon pre 3 satajoš 21 povezana

Ako na Svetog Nikolu greje sunce evo kakva nas zima čeka: Kod Srba postoji jedno narodno verovanje koje se puno puta obistinilo!
Kurir pre 52 minutajoš 25 povezanih

Bivši muž Žizel Peliko osuđen na 20 godina robije! Drogirao je, pa doveo 50 muškaraca da je siluju
Kurir pre 6 satijoš 24 povezane