Повезане вести
Да ли је митрополит носио панцир током устоличења? Насмејао се, па свима одао тајну
Србија данас 06.09.2021
Митрополит Јоаникије, чије је устоличење јуче у манастиру на Цетињу пратио прави хаос, рекао је није тачно да је на овој церемонији носио панцир. Репортери су га данас затекли насмејаног и добро расположеног у Цетињском… »
Лажу да сам устоличен са панциром: Митрополит Јоаникије у добром расположењу, у манастиру мирно, не очекују се нереди
Мондо 06.09.2021
Митрополит црногорско-приморски Јоаникије поручио је да се јуче није устоличио са панциром. Митрополит црногорско-приморски Јоаникије поручио је да се јуче није устоличио са панциром. "Лажу да сам се са панциром устоличавао"… »
Јоаникије: Лажу да сам се са панциром устоличавао
Нова 06.09.2021
Новоустоличени митрополит црногорско-приморски Јоаникије негирао је за "Новости" да је на трон у цетињском манастиру постављен обучен у панцир. Како наводе „Новости“, насмејан и добро расположен, митрополит је примао скромне… »
Вести дана »
Вучић: Селаковића не гоне због лоповлука, криминала, корупције, већ због политике
Нова пре 1 сатјош 44 повезане
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом и могућем преузимању државног удела
Наслови.аи пре 2 сатајош 32 повезане
Тамо где је отац стао: Син Жељка Обрадовића прати меч Партизана!
Хот спорт пре 21 минутајош 87 повезаних
Израел учествује на Евровизији - Словенија, Шпанија, Холандија и Ирска бојкотују
BBC News пре 2 сатајош 25 повезаних