Повезане вести

Да ли је митрополит носио панцир током устоличења? Насмејао се, па свима одао тајну

Да ли је митрополит носио панцир током устоличења? Насмејао се, па свима одао тајну

Србија данас 06.09.2021
Митрополит Јоаникије, чије је устоличење јуче у манастиру на Цетињу пратио прави хаос, рекао је није тачно да је на овој церемонији носио панцир. Репортери су га данас затекли насмејаног и добро расположеног у Цетињском… »
Лажу да сам устоличен са панциром: Митрополит Јоаникије у добром расположењу, у манастиру мирно, не очекују се нереди

Лажу да сам устоличен са панциром: Митрополит Јоаникије у добром расположењу, у манастиру мирно, не очекују се нереди

Мондо 06.09.2021
Митрополит црногорско-приморски Јоаникије поручио је да се јуче није устоличио са панциром. Митрополит црногорско-приморски Јоаникије поручио је да се јуче није устоличио са панциром. "Лажу да сам се са панциром устоличавао"… »
Јоаникије: Лажу да сам се са панциром устоличавао

Јоаникије: Лажу да сам се са панциром устоличавао

Нова 06.09.2021
Новоустоличени митрополит црногорско-приморски Јоаникије негирао је за "Новости" да је на трон у цетињском манастиру постављен обучен у панцир. Како наводе „Новости“, насмејан и добро расположен, митрополит је примао скромне… »

Вести дана »