Povezane vesti
Mega afera! Ronaldo sa Natašom prevario Georginu: Pitao me da li sam punoletna, skinula sam pantalone i pokazala mu zadnjicu…
Sportal blic 06.09.2021
O manekenki Nataši Rodrigez je preko noći počeo da priča ceo svet nakon što je objavila navodnu aferu sa . Rodrigezova je ispričala kako je najpre kontakt sa legendarnim fudbalerom uspostavljen dopisivanjem da bi Kristijano insistirao i da sevide… »
Ronaldo prevario verenicu sa Natašom, otkrila detalje afere i tajnih sastanaka
Nova 06.09.2021
Ime manekenke Nataše Rodrigez nije bilo poznato svetskoj javnosti, sve dok nije odlučila da obelodani tajnu aferu koju je imala sa Kristijanom Ronaldom. Ona je pojasnila da je sve počelo dopisivanjem, a da je vrlo brzo Ronaldo želeo da se vide uživo. Ova… »
Vesti dana »
"Pod tom pesmom je razaran Vukovar": Sraman napad hrvatskog izveštača zbog pesme "Marš na Drinu" u Areni
Kurir pre 1 satjoš 7 povezanih
Poruka žene Nemanje Vica nasmejala sve u Areni: Na finalu Evropskog prvenstva u vaterpolu Jelena otkrila šta je njen san (Foto)
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 26. januar: Danas oblačno sa jakim vetrom, mestimično sa kišom
Beta pre 47 minutajoš 1 povezana
Lokalizovan požar na Terazijama. Oglasio se MUP: Na terenu bilo čak 30 vatrogasaca-spasilaca, jedna osoba prevezena u bolnicu.
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Protesti u Briselu: Više od 6.500 ljudi demonstriralo protiv obrazovne politike, povećanja školarina i ukidanja obroka za najugroženije
Kurir pre 37 minutajoš 1 povezana