Povezane vesti

Muškarac u Vijetnamu osuđen na zatvor jer je širio koronavirus

Glas Amerike 07.09.2021
HANOJ — Jedan muškarac osuđen je na petogodišnju zatvorsku kaznu u Vijetnamu jer je prekršio karantin i zarazio nekoliko drugih ljudi koronavirusom. Dvadesetosmogodišnji Le Van Tri je osuđen da je "širio opasnu zaraznu bolest". "Putovao je u… »

Zarazio osmoro, završio u zatvoru: Prekršio karantin, jedna od inficiranih osoba preminula

Večernje novosti 07.09.2021
Foto: EPA Tri je putovao nazad u Ca Mu iz Ho Ši Min Sitija, čime je prekršio pravilo o 21-dnevnom karantinu. Zarazio je osam osoba, od kojih je jedna umrla od posledica zaraze posle jednomesečnog lečenja. Vijetnam je jedna od zemalja koje su se tokom… »

Vijetnamac zarazio kovidom osam ljudi, osuđen na pet godina zatvora

Blic 07.09.2021
Sud u Vijetnamu izrekao je kaznu od pet godina zatvora čoveku koji je drugima preneo korona virus, kršeći stroge mere karantina i javili su državni mediji. Le Van Tri (28) osuđen je zbog "širenja opasne zarazne bolesti" na jednovnevnoms uđenju pred… »

Vijetnamac osuđen na pet godina zatvora zbog širenja korona virusa

Al Jazeera 07.09.2021
Sud u Vijetnamu izrekao je kaznu od pet godina zatvora čovjeku koji je drugima prenio korona virus, kršeći stroge mjere karantina. Sud u Vijetnamu izrekao je kaznu od pet godina zatvora čovjeku koji je drugima prenio korona virus, kršeći stroge… »

Zarazio druge koronom, dobio pet godina zatvora

Nova 07.09.2021
Sud u Vijetnamu izrekao je kaznu od pet godina zatvora čoveku koji je drugima preneo korona virus, kršeći stroge mere karantina i javili su državni mediji. Le Van Tri (28) osuđen je zbog „širenja opasne zarazne bolesti“ na jednovnevnoms uđenju… »

Zarazio druge kovidom, dobio pet godina zatvora

Radio 021 07.09.2021
Sud u Vijetnamu izrekao je kaznu od pet godina zatvora čoveku koji je drugima preneo virus korona, kršeći stroge mere karantina, javili su državni mediji. Le Van Tri (28) osuđen je zbog "širenja opasne zarazne bolesti" na jednodnevnom suđenju pred… »

Zarazio druge koronom, pa osuđen na pet godina: Čovek u Vijetnamu kršio pravila karantina - osam osoba obolelo, jedna…

Večernje novosti 07.09.2021
FOTO: V. Mitrić Le Van Tri (28) osuđen je zbog "širenja opasne zarazne bolesti" na jednodnevnom suđenju pred Narodnim sudom u južnoj provinciji Ca Mau, navodi Vijetnamska novinska agencija. Agencija je navela da je Tri putovao nazad u Ca Mu iz Ho Ši… »

Čovek zarazio 8 osoba koronom, od kojih je 1 umrla: Sud u Vijetnamu ga osudio na 5 godina zatvora

Telegraf 07.09.2021
Le Van Tri (28) osuđen je zbog "širenja opasne zarazne bolesti" na jednovnevnom suđenju pred Narodnim sudom u južnoj provinciji Ca Mau, prekršio je karantin od 21 dan. Sud u Vijetnamu izrekao je kaznu od pet godina zatvora čoveku koji je drugima… »

Vijetnamac zbog korone dobio 5 godina zatvora: Nije poštovao karantin, zarazio osam sugrađana, jedan preminuo video

Kurir 07.09.2021
Sud u Vijetnamu osudio je čoveka na pet godina zatvora zbog kršenja strogih pravila karantina i širenja virusa na druge, izvestili su državni mediji. Le Van Tri (28) osuđen je za "širenje opasnih zaraznih bolesti" na jednodnevnom suđenju u… »

Vesti dana »