Povezane vesti
Đoković o misterioznoj frizerki i maminoj reakciji: Novak se setio prvog grend slem meča, a onda izjavom Amerikance naterao na…
Večernje novosti 07.09.2021
Foto: Printskrin - Sećam se jedno od najdivnijih trenutaka na Australijan openu kada sam se kvalifikovao i igrao protiv Safina na centralnom terenu je da sam se ošišao ranije tog dana. Zatim me je predivna frizerka pitala „Da li želiš da uradiš nešto… »
"Pitala me je da li želim nešto specijalno te večeri" Novak Đoković se u Njujorku prisetio anegdote sa frizerkom koja je…
Sportal blic 07.09.2021
se nakon pobede nad u osmini finala podsetio početaka karijere i dobro nasmejao čitavu planetu. - Sećam se jedno od najdivnijih trenutaka na kada sam se kvalifikovao i igrao protiv Safina na centralnom terenu je da sam se ošišao ranije tog dana. Zatim me… »
Đoković sve nasmejao pričom o frizerki i neprijatnom razgovoru sa majkom VIDEO
Nova 07.09.2021
Novak Đoković se nakon pobede nad Džensonom Bruksbijem u osmini finala US Opena podsetio početaka karijere i dobro nasmejao čitavu planetu. „Sećam se jedno od najdivnijih trenutaka na Australijan openu kada sam se kvalifikovao i igrao protiv Safina na… »
Vesti dana »

Na Novom Beogradu blokirane četiri raskrsnice u sklopu protesta Omladinska blokada
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih

Građani i studenti blokirali centar Novog Pazara, u planu i blokada magistrale ka Crnoj Gori
N1 Info pre 2 satajoš 60 povezanih

Fudbaleri Partizana ubedljivo pobedili Oleksandriju i plasirali se u treće kolo kvalifikacija za LK
Radio sto plus pre 9 minutajoš 43 povezane

Rapsodija u crno-belom - Partizanova četiri gola Oleksandriji za dalji prodor u Evropi
RTS pre 29 minutajoš 83 povezane

Skupština Novog Sada donela odluku da podigne spomenik stradalima pod nadstrešnicom, opozicija nije htela da glasa
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 60 povezanih