Povezane vesti
Đoković o misterioznoj frizerki i maminoj reakciji: Novak se setio prvog grend slem meča, a onda izjavom Amerikance naterao na…
Večernje novosti 07.09.2021
Foto: Printskrin - Sećam se jedno od najdivnijih trenutaka na Australijan openu kada sam se kvalifikovao i igrao protiv Safina na centralnom terenu je da sam se ošišao ranije tog dana. Zatim me je predivna frizerka pitala „Da li želiš da uradiš nešto… »
"Pitala me je da li želim nešto specijalno te večeri" Novak Đoković se u Njujorku prisetio anegdote sa frizerkom koja je…
Sportal blic 07.09.2021
se nakon pobede nad u osmini finala podsetio početaka karijere i dobro nasmejao čitavu planetu. - Sećam se jedno od najdivnijih trenutaka na kada sam se kvalifikovao i igrao protiv Safina na centralnom terenu je da sam se ošišao ranije tog dana. Zatim me… »
Đoković sve nasmejao pričom o frizerki i neprijatnom razgovoru sa majkom VIDEO
Nova 07.09.2021
Novak Đoković se nakon pobede nad Džensonom Bruksbijem u osmini finala US Opena podsetio početaka karijere i dobro nasmejao čitavu planetu. „Sećam se jedno od najdivnijih trenutaka na Australijan openu kada sam se kvalifikovao i igrao protiv Safina na… »
Vesti dana »
Novi požar kod Magliča, vanredna situacija u Kladovu i borba sa vatrom u Peščari
Naslovi.ai pre 1 satjoš 70 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za Srbiju: Stiže jak toplotni talas sa temperaturama do 42 stepena
Naslovi.ai pre 10 satijoš 19 povezanih
Tabaković: Inflacija u junu ispod cilja, u julu usporila na 1,9 odsto
iKragujevac pre 5 satijoš 29 povezanih
Studenti traže hitnu istragu: Policija nasilno privela studentkinju u Nišu
Naissus info pre 7 satijoš 10 povezanih
Saša Ilić: Hetafe je favorit, niko nam ne može oduzeti nadu da možemo do pozitivnog rezultata
RTS pre 1 satjoš 108 povezanih