Povezane vesti
Đoković o misterioznoj frizerki i maminoj reakciji: Novak se setio prvog grend slem meča, a onda izjavom Amerikance naterao…
Večernje novosti 07.09.2021
Foto: Printskrin - Sećam se jedno od najdivnijih trenutaka na Australijan openu kada sam se kvalifikovao i igrao protiv Safina na centralnom terenu je da sam se ošišao ranije tog dana. Zatim me je predivna frizerka pitala „Da li želiš da uradiš… »
"Pitala me je da li želim nešto specijalno te večeri" Novak Đoković se u Njujorku prisetio anegdote sa frizerkom koja je…
Sportal blic 07.09.2021
se nakon pobede nad u osmini finala podsetio početaka karijere i dobro nasmejao čitavu planetu. - Sećam se jedno od najdivnijih trenutaka na kada sam se kvalifikovao i igrao protiv Safina na centralnom terenu je da sam se ošišao ranije tog dana… »
Đoković sve nasmejao pričom o frizerki i neprijatnom razgovoru sa majkom VIDEO
Nova 07.09.2021
Novak Đoković se nakon pobede nad Džensonom Bruksbijem u osmini finala US Opena podsetio početaka karijere i dobro nasmejao čitavu planetu. „Sećam se jedno od najdivnijih trenutaka na Australijan openu kada sam se kvalifikovao i igrao protiv… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO: Završena protestna šetnja duž "Bulevara krvavih ruku", zabeleženi manji incidenti
Radio 021 pre 5 satijoš 15 povezanih
Đilas: Pendrek sa nalepnicom „AV“ koji nosi jedan od policajaca u kordonu najbolje pokazuje gde sada živimo
Danas pre 3 satajoš 29 povezanih
Pokret Bravo: U policiji pretučen čovek koji je uhapšen ispred novosadskog suda tokom blokade
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih