Повезане вести

Бојси открио зашто је тражио српско држављанство

Бојси открио зашто је тражио српско држављанство

Нова 07.09.2021
Британски глумац Џон Чалис, познатији као Бојси из популарне серије Мућке, недавно је поднео захтев за српско држављанство. У разговору за ТВ Прва, Чалис каже да проводи време у жељи да се врати у Србију и сазна више. „Открио… »
Осећам се као Србин! Бојси у емисији уживо говорио о српском држављанству - "Учио сам и историју ваше земље!"

Осећам се као Србин! Бојси у емисији уживо говорио о српском држављанству - "Учио сам и историју ваше земље!"

Мондо 07.09.2021
Чвени Бојси из "Мућки" открио све о захтеву за српско држављанство. Чвени Бојси из "Мућки" открио све о захтеву за српско држављанство. Недавно је у домаћим медијима одјекнула вест да ће славни глумац и велики поштовалац наше… »
Бојси из "Мућки" у јутарњем програму: "Осећам повезаност са вашим народом": Глумац открио како је постао Србин

Бојси из "Мућки" у јутарњем програму: "Осећам повезаност са вашим народом": Глумац открио како је постао Србин

Блиц 07.09.2021
Глумац Џон Чалис, чувени Бојси из "Мућки", боравио је недавно у Србији, а сада се укључио у Јутарњи програм на телевизији "Прва". Бојси је открио и зашто се одлучио за српско држављанство. - Упознао сам народ и историју… »

Вести дана »