Povezane vesti
Osećam se kao Srbin! Bojsi u emisiji uživo govorio o srpskom državljanstvu - "Učio sam i istoriju vaše zemlje!"
Mondo 07.09.2021
Čveni Bojsi iz "Mućki" otkrio sve o zahtevu za srpsko državljanstvo. Čveni Bojsi iz "Mućki" otkrio sve o zahtevu za srpsko državljanstvo. Nedavno je u domaćim medijima odjeknula vest da će slavni glumac i veliki poštovalac naše zemlje Džon… »
Bojsi otkrio zašto je tražio srpsko državljanstvo
Nova 07.09.2021
Britanski glumac Džon Čalis, poznatiji kao Bojsi iz popularne serije Mućke, nedavno je podneo zahtev za srpsko državljanstvo. U razgovoru za TV Prva, Čalis kaže da provodi vreme u želji da se vrati u Srbiju i sazna više. „Otkrio sam da imamo… »
Bojsi iz "Mućki" u jutarnjem programu: "Osećam povezanost sa vašim narodom": Glumac otkrio kako je postao Srbin
Blic 07.09.2021
Glumac Džon Čalis, čuveni Bojsi iz "Mućki", boravio je nedavno u Srbiji, a sada se uključio u Jutarnji program na televiziji "Prva". Bojsi je otkrio i zašto se odlučio za srpsko državljanstvo. - Upoznao sam narod i istoriju Srbije, jedva čekam da… »
Vesti dana »
Stručnjaci za energetiku: Sankcije prema NIS-u nelogične, verovatno neće ni stupiti na snagu
Novi magazin pre 1 satjoš 31 povezana
„Borim se za svog sina dokle god dišem“: Podrška ocu poginulog radnika MB Namenske
Vreme pre 2 satajoš 15 povezanih
Pucnjava u Švedskoj: Pet osoba povređeno u napadu na centar za obrazovanje
Nova pre 35 minutajoš 24 povezane