Povezane vesti
Jelena Đoković pokazala neviđen snimak sa Noletom iz kuhinje (VIDEO)
Nova 07.09.2021
Jelena Đoković verno čuva privatnost njenu i Novakovu, ali ovog puta je podelila zanimljivi snimak iz kuhinje. Naime, na snimku se vidi Novak Đoković kako u kuhinji pere sudove. U opisu posta piše: Njegova treća smena, nakon treninga i meditacija. Na… »
(Video) Novak Đoković pere sudove: Jelena objavila snimak iz njihovog doma: "Ovako on meditira nakon meča"
Blic 07.09.2021
Jelena Đoković objavila je snimak svog supruga - najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića dok pere sudove i objavom oduševila. - Novakova treća smena. Ovako Novak meditira nakon svog meča na US openu. On je moj MVP u kuhinji - našalila se Jelena dok je… »
(Video) Legendarni teniser pričao o Novaku, a Jelena reagovala: - "čula sam te!" Svi pričaju o ovih 10 sekundi sa Đokovićevog…
Blic 07.09.2021
Novak Đoković nastavio je pohod ka istorijskoj 21. tituli grend slem šampiona pobedom nad Džensonom Bruksbijem, u osmini finala US Opena, a na tom meču ga je sa tribina pratila i supruga Jelena Đoković koja je nedavno stigla u Njujork. Tokom meča… »
Đoković dominirao, a svi pričaju o ovih 10 sekundi: Legenda pominjala Novaka, Jelena reagovala - čula sam te! (video)
Mondo 07.09.2021
Sjajan detalj sa meča Novaka i Džensona Bruksbija. Sjajan detalj sa meča Novaka i Džensona Bruksbija. Novak Đoković je nastavio svoj pohod ka istorijskoj 21. titulu grend slem šampiona pobedom nad domaćim takmičarom Džensonom Bruksbijem. Na tom meču ga… »
Vesti dana »
Tramp: Udarićemo Iran veoma snažno tokom sledeće nedelje, Putin im "možda malo" pomaže
RTV pre 43 minutajoš 41 povezana
Nemačka smatra da SAD greše što ublažavaju naftne sankcije Rusiji
Bloomberg Adria pre 13 minutajoš 33 povezane
Nove cene goriva - benzin skuplji za dva dinara po litru, dizel za pet
RTV pre 2 satajoš 89 povezanih