Povezane vesti
Dragana Mićalović: Nije mi bilo prijatno da snimam seks scene sa Stevanom
Nova 07.09.2021
Glumica Dragana Mićalović otkrila je u razgovoru za domaće medije da publiku očekuje dosta zanimljvih obrta u novoj sezoni serije "Igra sudbine", te je istakla da se u privatnom životu ne razlikuje mnogo od lika Une, kojieg tumači u seriji… »
"Nije mi bilo prijatno tada sa stevanom": Dragana Mićalović otkrila detalje iz druge sezone "Igre sudbine", a o kolegi priča…
Blic 07.09.2021
Mlada glumica otkriva da publiku očekuje dosta zanimljvih obrta u novoj sezoni popularne serije i ističe da se u privatnom životu ne razlikuje mnogo od lika Une. Nakon pauze od skoro tri meseca, na male ekrane se sinoć vratila serija “Igra… »
Vesti dana »

(BLOG) Studenti maratonci dočekani u Lincu: Održan protest sindikata i studenata u Beogradu, incident u Novom Sadu
N1 Info pre 29 minutajoš 111 povezana

"Došao kod nas i tražio alat, posle dva sata su javili da su se ugušili": Rođak prisustvovao izvlačenju tela iz jame
Mondo pre 2 satajoš 68 povezanih

Novi šatori ispred Skupštine Srbije, ali i stolovi i stolice; Iz Pionirskog parka se oglasio student Miloš Pavlović: "Mnogo ljudi je reklo da će nas danas posetiti"
Blic pre 1 satjoš 38 povezanih

Dekan Filozofskog fakulteta u Beogradu ukazao Marti Kos na nezabeležene pritiske na Univerzitet
Danas pre 6 satijoš 21 povezana

"Ovo je Nada da možemo izaći iz kolapsa" Gosti "Usijanja" o Prvom maju u Beogradu: "Ja sam za mir, kulturan i lep razgovor"
Kurir pre 2 satajoš 34 povezane