Povezane vesti
Devojke me muvaju, a znaju da sam oženjen: Miodrag Radonjić na meti lepšeg pola - "Agresivnije su, prilaze prve!"
Mondo 07.09.2021
Miodrag Radonjić otkrio na koji način mu se udvaraju devojke. Miodrag Radonjić otkrio na koji način mu se udvaraju devojke. Miodrag Radonjić nedavno se ostvario u ulozi oca, a prve momente sa sinom Savom podelio je na svom Instagramu gde neretko… »
Žene me muvaju, A znaju da sam oženjen: Miodrag Radonjić o kritici starijeg kolege, pa otkrio na koji način mu se devojke…
Kurir 07.09.2021
Glumac Miodrag Radonjić, koji se proslavio ulogom Baće u "Južnom vetru", otkriva zbog kritike kog starijeg kolege je postao bolji glumac, kao i na koji način mu prilaze devojke, iako znaju da je u braku sa Milicom Mikić, s kojom ima sina Savu. View this… »
Vesti dana »
NBS: Međugodišnji realni rast BDP 3,8 odsto, bolje od fleš procene od 3,6 odsto
RTV pre 14 minutajoš 42 povezane
Sutra početak nove školske godine za 530.000 osnovaca i 240.000 srednjoškolaca
RTV pre 54 minutajoš 41 povezana
Prevoznici: Blokada granica od 14. septembra ako EU ne reši pitanje boravka vozača kamiona u Šengenu
Serbian News Media pre 1 satjoš 37 povezanih
Usvojen zakon o novoj pomoći građanima: isplate kreću u septembru, poznati iznosi i uslovi
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 65 povezanih
Slučaj eksploziva kod gasovoda kod Kanjiže: VJT u Subotici vodi istragu protiv sedmorice
Radio 021 pre 2 satajoš 32 povezane