Повезане вести
Грандиозан лажов! Поповић наставља да обмањује јавност, и даље тврди да звезде у жирију раде бесплатно!
Курир 07.09.2021
Саша Поповић наставља да обмањује јавност и да без пардона понижава чланове жирија у "Звездама Гранда" Марију Шерифовић, Драгана Стојковића, Снежану Ђуришић, Ану Бекуту, Ђорђа Давида, Александра Милића Милија, Вики Миљковић… »
Спремна за страшни жири! Цеца стигла на снимање зг! Утегла се, сва у цирконима, деколте у првом плану! Има да гори Кошутњак!…
Курир 07.09.2021
Светлана Цеца Ражнатовић стигла је на снимање музичког такмичења "Звезде Гранда". Музичка звезда је у студио на Кошутњак стигла пола сата пре почетка снимања. Била је одлично расположена и одмах је поразговарала са окупљеним… »
Цеца стигла на прво снимање "звезда Гранда": Огроман деколте, провидан сако, блиста као светска звезда (видео)
Блиц 07.09.2021
Снимање нове сезоне "Звезда Гранда" почиње данас, а највећу пажњу у студију "Гранда" изазвала је нова чланица жирија - фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић. Цеца Ражнатовић је, на одушевљење многих, појачање популарног… »
Погледајте нову сценографију Звезда Гранда (ФОТО)
Нова 07.09.2021
Данас је званично започето снимање нове сезоне музичког шоу програма "Звезде Гранда". Нова сезона премијерно ће бити емитована 18. септембра ове године. Публика ће имати прилике да види добро позната лица међу којима су Саша… »
Биће то жесток окршај кума у зг: Вики Миљковић открила да ли ће се свађати са Цецом, па споменула карлеушу! Ево да ли су се…
Курир 07.09.2021
Вики Миљковић у жирију Звезда Гранда обећала је да ће се сукобити са Светланом Цецом Ражнатовић, која је иначе њена кума. "Са кумом и у приватном животу долазим до сукоба мишљења, тако да ћемо то пренети и овде. Дубљих… »
Марија Шерифовић најавила свој одлазак из звезда Гранда, а мили проговорио о цеци: Не знам како ће се она снаћи у овом лудилу!…
Курир 07.09.2021
Алекандар Милић међу првима је дошао на снимање Звезда Гранда. У разговору за Курир открио је у каквом је односу са Светланом Цецом Ражнатовић, а Марија Шерифовић је открила да је ово њена последња сезона у Звездама Гранда. -… »
Дрхтим цела, имам трему! Цеца о жирију у зг и односу са колегама: Биће сукоба мишљења! А ево да ли ју је Анастасија подржала!…
Курир 07.09.2021
Светлана Цеца Ражнатовић стигла је на снимање музичког такмичења "Звезде Гранда", а када су је новинари упитали како се осећа пред сам почетак снимања "Звезда Гранда" она кроз шалу рекла: "Дрхтим цела, имам трему", а онда је… »
Саша Поповић: Ово је моја последња година у „Звездама Гранда“
Нова 07.09.2021
Челник музичког пројекта "Звезде Гранда", Саша Поповић, непосредно пред почетак снимања нове сезоне такмичења истиче да очекује једнако добар успех као и претходних 17-18 година, колико овај пројекат траје. „Пред сваку сезону… »
(Уживо) "Дрхтим цела, имам трему": Цеца о жирију у "Звездама Гранда" и односу са колегама: Ево како је Анастасија реаговала
Блиц 07.09.2021
Снимање нове сезоне “Звезда Гранда” почиње данас, а учеснике и гледаоце на самом старту очекује једно велико изненађење – нова чланица жирија биће Светлана Цеца Ражнатовић. Цеца се на снимању музичког такмичења појавила у… »
Мили: Волео бих да поред Цеце у Звездама Гранда видим Драгану Мирковић и Брену
Нова 07.09.2021
Данас почиње снимање нове сезоне најпопуларнијег музичког такмичења "Звезде Гранда", а овим поводом је испред велелепног студија на Кошутњаку директор продукције Александар Милић Мили прокоментарисао промене у шоуу. „Ја… »
(Уживо) Почиње снимање нове сезоне "Звезда Гранда": Поповић: "Сви чланови жирија су хтели да остану поред Цеце"
Блиц 07.09.2021
Снимање нове сезоне "Звезда Гранда" почиње данас, а Саша Поповић каже да очекује узбудљиву сезону, тим пре што као појачање у жири стиже Цеца Ражнатовић. Поповић се осврнуо на чланове жирија, те навео да су сви желели да… »
Вести дана »
(Мапа) "време је: Опасно!" Упаљени РХМЗ аларм због новог налета пљускова и хладноће, а ево када се завршава циклус лошег времена
Блиц пре 1 сатјош 7 повезаних
Померање сата може бити опасно за возаче: Ево како да избегнете ризик
Данас пре 4 минутајош 4 повезане
Председник Црне Горе постхумно одликовао митрополита Амфилохија
Радио 021 пре 13 минутајош 2 повезане
Палмин син био на рођендану Јоване Јеремић: Изљубио се са слављеницом, с њим дошао и Лука Дачић
Мондо пре 43 минутајош 4 повезане