Povezane vesti
Inicijativa za povećanje broja vaučera za odmor u Srbiji u 2022. godini
Danas 07.09.2021
Udruženje „Moja Srbija“ objavilo je danas da je Vladi Srbije i Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija uputilo inicijativu za odobravanje kvote od 250.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji u 2022. godini. „Na osnovu sedmogodišnjeg… »
Inicijativa za veći broj vaučera za odmor u Srbiji u 2022.
RTV 07.09.2021
BEOGRAD - Udruženje "Moja Srbija" uputilo je Vladi Srbije i Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija inicijativu za odobravanje kvote od 250.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji u 2022. Tokom prethodnih godina bila je ustaljena praksa… »
Inicijativa za povećanje broja vaučera za odmor u Srbiji u 2022. godini
N1 Info 07.09.2021
Udruženje "Moja Srbija" objavilo je danas da je Vladi Srbije i Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija uputilo inicijativu za odobravanje kvote od 250.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji u 2022. godini. „Na osnovu sedmogodišnjeg… »
Vesti dana »

Protest ispred Palate pravde u Novom Sadu: Policija potisnula okupljene dalje od ulaza, najavljena okupljanja u znak podrške studentima (foto)
Blic pre 9 minutajoš 47 povezanih

Dačić: Na skupovima SNS bilo oko 33.000 ljudi, novi najavljeni za subotu
Radio 021 pre 15 minutajoš 36 povezanih

"Hvala, kapitenu": Novak Đoković odao priznanje Branku Laziću za sve što je uradio u dresu Zvezde
Mondo pre 4 minutajoš 39 povezanih

Radivoju Jovoviću zatvorski pritvor do 30 dana, Isidori Čeleketić kućni pritvor do tri meseca
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih

Skupovi pristalica SNS održani u više gradova, okupljeni šetali i nosili transparente protiv blokada
NIN pre 1 satjoš 51 povezana