Povezane vesti
Inicijativa za povećanje broja vaučera za odmor u Srbiji u 2022. godini
Danas 07.09.2021
Udruženje „Moja Srbija“ objavilo je danas da je Vladi Srbije i Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija uputilo inicijativu za odobravanje kvote od 250.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji u 2022. godini. „Na osnovu sedmogodišnjeg… »
Inicijativa za veći broj vaučera za odmor u Srbiji u 2022.
RTV 07.09.2021
BEOGRAD - Udruženje "Moja Srbija" uputilo je Vladi Srbije i Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija inicijativu za odobravanje kvote od 250.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji u 2022. Tokom prethodnih godina bila je ustaljena praksa… »
Inicijativa za povećanje broja vaučera za odmor u Srbiji u 2022. godini
N1 Info 07.09.2021
Udruženje "Moja Srbija" objavilo je danas da je Vladi Srbije i Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija uputilo inicijativu za odobravanje kvote od 250.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji u 2022. godini. „Na osnovu sedmogodišnjeg… »
Vesti dana »

Estrada i građani zemalja regiona u Sarajevu se opraštaju od Halida Bešlića
RTV pre 28 minutajoš 27 povezanih

Uživo Alon Ohel helikopterom prevezen u bolnicu, Tramp dao hamasu zeleno svetlo! Oslobođen državljanin Srbije i svi živi taoci, objavljene prve fotografije, u Izraelu ovacije za Amerikance: "Ovo je kraj rata!" (foto, video)
Blic pre 8 minutajoš 128 povezanih

Nobelova nagrada ekonomistima za istraživanje uticaja tehnologije na privredni rast
Danas pre 23 minutajoš 23 povezane

(Foto) smrskan auto u tunelu Munjino brdo: Udes na auto-putu "Miloš Veliki", povređene 3 osobe, saobraćaj usporen
Blic pre 43 minutajoš 23 povezane