Повезане вести
Карлеуша отишла из Гранда због 10.000 евра? Јелена тражила дупло већу плату - настао хаос на састанку код Саше Поповића?
Мондо 07.09.2021
Карлеуша наводно тражила повишицу. Карлеуша наводно тражила повишицу Данас је почело снимање нове сезоне музичког такмичења Звезде Гранда у којем ћемо сада уместо Јелене Карлеуше гледати Цецу Ражнатовић. Иако је Јелена на… »
Сазнајемо позадину сукоба! Јк откачила Поповића због 10.000 евра: Мала од скандала дигла цену у жирију и то дупло!
Курир 07.09.2021
Јелена Карлеуша напустила је жири "Звезда Гранда" јер је Саша Поповић одбио њен захтев да добија 10.000 евра по емисији, сазнаје Курир. Певачица је до сада по емисији добијала 5.000 евра, илити 200.000 годишње, о чему је Курир… »
Цеца открила како је дошло до сарадње с Грандом (ВИДЕО)
Нова 07.09.2021
„Није ми дуго требало да преломим. Ја сам са Грандом дугогодишњи пријатељ, имала сам позив још 2015. године од Саше Поповића, али сам тада пружила руку Пинку па није било места за преговоре. Ево сада сам овде“, рекла је Цеца… »
Вики Миљковић о Цеци: Нас две и приватно имамо сукоб мишљења, иако смо куме
Нова 07.09.2021
Вики Миљковић се веома обрадовала доласку своје куме Светлане Цеце Ражнатовић у нову сезону шоу програма Звезде Гранда. У разговору за медије, певачица истиче да и приватно имају сукобе мишљења, тако да је то могуће очекивати… »
Дубоки деколте и брдо шљокица за Звезде Гранда! Цеца стигла на прво снимање, одмах је одговорила на питање о Карлеуши
Мондо 07.09.2021
Цеца Ражнатовић стигла је на прво снимање такимчења Звезде Гранда. Цеца Ражнатовић стигла је на прво снимање такимчења Звезде Гранда. У домаћим медијима недавно је одјекнула вест да је Јелена Карлеуша напустила Звезде Гранда… »
Овако изгледа НОВИ СТУДИО Звезда Гранда! Пршти од ЛУКСУЗА!
Свет & Скандал 07.09.2021
Снимање прве емисије нове сезоне популарног музичког такмичења „Звезде Гранда” почело је данас. Осим промена у саставу жирија, променио се и визуелни изглед студија. Судећи према фотографијама нови студио је урађен по… »
Цеца неће седети поред куме! Ражнатовићка се сместила између њих, а са Вики следи жесток сукоб мишљења
Мондо 07.09.2021
Погледајте и како сада изгледа студио. Погледајте и како сада изгледа студио. Светлана Цеца Ражнатовић нова је чланица жирија музичког такмичења "Звезде Гранда" која је заменила Јелену Карлеушу, а своја мишљења у новој сезони… »
"Имаћемо сукобе": Вики закопчана до грла, а све се провиди Проговорила о Цецином доласку у "Звезде Гранда" (видео)
Блиц 07.09.2021
Снимање нове сезоне "Звезда Гранда" почиње данас, а чланица жирија популарног такмичења певачица Вики Миљковић се појавила у жутом комбинезону и привукла велику пажњу. Вики је, наиме, за снимање одабрала жути комбинезом… »
(Видео) Ово су правила нове сезоне "звезда Гранда": Место где седи Цеца све изненадило, а студио је ове године другачији
Блиц 07.09.2021
Почиње снимање нове сезоне популарног такмичења "Звезде Гранда". Екипа коју чини жири, ове године је измењена у односу на прошлу. Певачица Светлана Цеца Ражнатовић нови је члан популарног такмичења. Она је данас дошла на… »
Цеца: Нисам сујетна, немам проблем што седим на Карлеушином месту
Нова 07.09.2021
Фолк певачица Светлана Цеца Ражнатовић стигла је на прво снимање нове сезоне Звезда Гранда. Цеца се на снимање појавила у плавим панталонама и рупичастом плавом сакоу. У разговору за медије, истакла је да нема проблем јер седи… »
Цеца стигла на прво снимање нове сезоне Звезда Гранда (ФОТО)
Нова 07.09.2021
Фолк певачица Светлана Цеца Ражнатовић стигла је на прво снимање нове сезоне Звезда Гранда. Цеца се на снимање појавила у плавим панталонама и рупичастом плавом сакоу. У први план је истакла своје груди. Раније је у интервјуу… »
Цеца стигла на кошутњак у Звезде Гранда, ЈК напустила Србију! Ево где је Карлеуша отишла, у њиховом друштву ужива (фото)
Курир 07.09.2021
Јелена Карлеуша напустила је Звезде Гранда, а сад је напустила земљу и то са ћеркама. И ток је снимање нове сезоне, у којем је Карлеушино место заузела Светлана Цеца Ражнатовић, почело, дотле је ЈК спаковала кофере и отпутовала… »
Цеца данас снима Звезде Гранда, јк напустила Србију! Откривено где се Карлеуша сада налази! (фото)
Мондо 07.09.2021
Јелена Карлеуша поделила фотку са аеродрома. Јелена Карлеуша поделила фотку са аеродрома. У домаћим медијима недавно је одјекнула вест да је Јелена Карлеуша напустила Звезде Гранда и да на њено место долази Светлана Цеца… »
Ћерке Јелене карлеуше славе рођендан! Певачица их раном зором одвела у један од најлепших градова на свету (фото)
Вечерње новости 07.09.2021
Фото: Инстаграм Иако су традиционално на свој рођендан годинама уназад имале бајковиту прославу са породицом и пријатељима, овог пута ће Атина и Ника рођендан провести у једном од најлепших градова на свету. Наиме, Јелена је… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана