Povezane vesti
Ispovest maloletnice iz Zadruge - Ćutala sam i mislila da se neće ponoviti! Zbog njega je zapostavila sve
Mondo 07.09.2021
Najmlađa zadrugarka otvorila dušu cimerima. Najmlađa zadrugarka otvorila dušu cimerima. Najmlađa učesnica Zadruge 5 Milica Veselinović (17), koja je s Mensurom Ajdarpašiće razmenila nežnosti, odlučila je da sa pojedinim cimerima podeli svoju ljubavnu… »
Ispovest maloletne zadrugarke Milice (17): Zbog njega je zapostavila roditelje i sebe, a na kraju je uvek bila najgora devojka!
Kurir 07.09.2021
Sandra Rešić, Aleksandra Subotić, Emilija Velemir i MC Aleks su se osamile u dvorišti i pomno pratile priču Milice Veselinović, koja je sa njima podelila svoju ljubavnu priču. - Ja sam bila tu uvek, ja sam svoje roditelje zapostavila zbog njega. Srednju… »
Vesti dana »
Kremlj o incidentu sa novinarima RT-a u Libanu: Ispitaćemo sve okolnosti
Sputnik pre 16 minutajoš 210 povezanih
Veliki udarac za Crvenu zvezdu: Ebuka Izundu ne igra protiv Panatinaikosa
Mondo pre 15 minutajoš 37 povezanih
"Buka i bes" u Vašingtonu: "Oluja" kritika na račun Džozefa Kenta zbog stava oko Irana
Euronews pre 2 satajoš 37 povezanih
Fond PIO: Objavljene rang-liste korisnika penzija koji su dobili besplatan oporavak u banjama
Serbian News Media pre 4 satijoš 23 povezane
"Lideri da odmah otrezne glave, jedini spas Evrope je Rusija": Stručnjak za MONDO o naftnoj krizi i situaciji u Srbiji
Mondo pre 31 minutajoš 22 povezane