Povezane vesti
Ispovest maloletnice iz Zadruge - Ćutala sam i mislila da se neće ponoviti! Zbog njega je zapostavila sve
Mondo 07.09.2021
Najmlađa zadrugarka otvorila dušu cimerima. Najmlađa zadrugarka otvorila dušu cimerima. Najmlađa učesnica Zadruge 5 Milica Veselinović (17), koja je s Mensurom Ajdarpašiće razmenila nežnosti, odlučila je da sa pojedinim cimerima podeli svoju… »
Ispovest maloletne zadrugarke Milice (17): Zbog njega je zapostavila roditelje i sebe, a na kraju je uvek bila najgora devojka!
Kurir 07.09.2021
Sandra Rešić, Aleksandra Subotić, Emilija Velemir i MC Aleks su se osamile u dvorišti i pomno pratile priču Milice Veselinović, koja je sa njima podelila svoju ljubavnu priču. - Ja sam bila tu uvek, ja sam svoje roditelje zapostavila zbog njega… »
Vesti dana »
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe koje će stručno proučiti ispunjenost studentskih zahteva
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Teorije zavere o nesreći u Vašingtonu! Neko bitan je bio u tom avionu: "Ovo nije slučajno, pogledajte snimak, nešto smrdi"! (video, foto)
Kurir pre 4 minutajoš 4 povezane
Odražan protest studenata u Pećincima, jednom od najtvrđih upozišta SNS u Vojvodini (VIDEO, FOTO)
Danas pre 6 minutajoš 1 povezana