Повезане вести
Гајић: Нацрт документа европарламентараца – конгломерат бесмислених фраза
Данас 08.09.2021
Владимир Гајић, председник Правног савета Народне странке, оцењује за Данас да је нацрт документа европарламентараца о изборним условима, посебно у делу који се односи на медије – конгломерат бесмислених фраза, као ни да… »
„Вучић ће политички лакше преживети губитак Косова, него Пинка и РТС“
Правда 08.09.2021
Новинар недељника НИН Зоран Прерадовић изјавио је у Новом дану, говорећи о изборима, да је "једини камен у Вучићевој ципели Београд". "То није безначајно, јер одатле може да крене парање власти на даље. Мислим да, ако би… »
„Вучић ће политички лакше преживети губитак Косова, него Пинка и РТС“
Нова 08.09.2021
Новинар недељника НИН Зоран Прерадовић изјавио је у Новом дану, говорећи о изборима, да је "једини камен у Вучићевој ципели Београд". "То није безначајно, јер одатле може да крене парање власти на даље. Мислим да, ако би… »
Прерадовић: Вучић ће политички лакше преживети губитак Косова, него Пинка и РТС
Н1 Инфо 08.09.2021
ЕП предлаже контролу јавних сервиса, без притисака на бираче
Данас 08.09.2021
Једнака медијска заступљеност, формирање надзорног тела за контролу рада јавних сервиса и израда правилника за извештавање током предизборне кампање – неки су од предлога европских посланика за унапређење изборних услова. У… »
Вести дана »

Скупови против блокада широм Србије, порука окупљених: Желимо нормалну, стабилну и безбедну Србију
РТС пре 10 минутајош 42 повезане

Протест у Београду Удружења за заштиту животиња против нацрта закона
Бета пре 6 сатијош 13 повезаних

Тенисери Србије победили Турску - Троицки задовољан: Сви су били много растерећенији јер није Новак ту
Курир пре 55 минутајош 43 повезане