Повезане вести
Почело суђење за 20 особа оптужених за нападе у Паризу 2015.
Слободна Европа 08.09.2021
Суђење групи од 20 особа оптужених за нападе тзв. Исламске државе 2015. у Паризу у којима је 130 људи убијено а стотине су повријеђене, почело је у сриједу (8. септембар) у сигурном паришком комплексу у згради суда из 13… »
Почело суђење терористима за напад у Паризу 2015.
Глас Америке 08.09.2021
ПАРИЗ — Суђење 20 особа повезаних са терористичким нападима у Фрацуској у новембру 2015. године почело је у среду у Паризу, а очекује се да ће трајати девет месеци. Шесторици оптужених суди се у одсуству, а према неким… »
Почело суђење за терористичке нападе 2015. у Паризу
Нови магазин 08.09.2021
Суђење 20-орици оптужених за нападе Исламске државе 2015. у Паризу, у којима је 130 људи убијено а стотине рањено, почело је данас у безбедном париском комплексу у згради суда из 13. века. Девет наоружаних људи и бомбаша… »
Француска и контратероризам: Почело историјско суђење за нападе у Паризу 2015.
Јужне вести 08.09.2021
Реутерс У Француској је почело историјско суђење због напада у Паризу 2015. у којима је погинуло 130 људи. Одговорност је тада преузела екстремистичка група Исламска држава, а ово је најгори злочин у Француској после Другог… »
Француска и контратероризам: Почело историјско суђење за нападе у Паризу 2015.
BBC News 08.09.2021
Једини преживели нападач, Салах Абдеслам, нашао се пред судом са још 13 оптужених, а процес се одвија у наменски изграђеном објекту у Паризу. У Француској је почело историјско суђење због напада у Паризу 2015. у којима је… »
Почиње суђење за терористички напад који је шокирао свет: А све очи ће бити упрте само у њега! Фото
Курир 08.09.2021
Аустријанка Тереза Сед, мајка двоје деце која живи у Паризу, свог пријатеља Стефана је 13. новембра 2015. године позвала да заједно прославе његов 40. рођендан. Припремила је за њега и пригодан поклон - две улазнице за концерт… »
Оптужени за тероризам у Француској: Ја сам војник Исламске државе
Нова 08.09.2021
У Француској је данас почело суђење групи од 20 мушкараца оптужених за терористичке нападе у Паризу 2015. године, у којима је убијено 130 особа, а једини преживели нападач Салах Абдеслам пред судом је рекао да је "војник… »
"Ја сам војник: ИСИС-а" Највеће суђење у историји Француске: Организатор масакра у Паризу 2015. Абдесалам изашао пред суд
Блиц 08.09.2021
У Француској је данас почело суђење групи од 20 мушкараца оптужених за терористичке нападе у Паризу 2015. године, у којима је убијено 130 особа, а једини преживели нападач Салах Абдеслам пред судом је рекао да је "војник… »
"Процес века" у Паризу: Главни оптужени за терористички напад бранио се речима "Ја сам војник ИСИС"
Телеграф 08.09.2021
Једино је Абдеслам, као директни учесник, оптужен за убиство. У Француској је данас почело суђење групи од 20 мушкараца оптужених за терористичке нападе у Паризу 2015. године, у којима је убијено 130 особа. Једини преживели… »
Париз: Почиње суђење оптуженима за терористички напад 2015.
Нова 08.09.2021
Суђење 20-орици оптужених за нападе Исламске државе 2015. у Паризу, у којима је 130 људи убијено, а стотине су повређене почиње данас у безбедном париском комплексу у згради суда из 13. века. Девет наоружаних људи и бомбаша… »
У Паризу почиње суђење двадесеторици оптуженој за нападе 2015. године
Н1 Инфо 08.09.2021
Суђење двадесеторици оптужених за нападе Исламске државе 2015. у Паризу у којима је 130 људи убијено, а стотине су повређене, почиње у безбедном париском комплексу у згради суда из 13. века. Девет наоружаних људи и бомбаша… »
Почиње суђење групи од 20 мушкараца за највећи терористички напад у Француској: Убили 130 људи
Телеграф 08.09.2021
Од 20 оптужених, 14 ће се наћи на суду, а шесторици ће се судити у одсуству. За петорицу од те групе претпоставља се да су мртви, док се за једног не зна где је. У Француској данас почиње суђење групи од 20 мушкараца оптужених… »
Строге мјере сигурности на почетку суђења за терористички напад у Паризу
Ал Јазеера 08.09.2021
У нападу је убијено 130 особа, а стотине су рањене када су нападачи, наоружани и опремљени самоубилачким прслуцима, напали шест барова и ресторана, концертну дворану Батацлан и спортски стадион. Суђење двадесеторици… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 50 минутајош 30 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 50 минутајош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 10 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних