Повезане вести
Почело суђење за 20 особа оптужених за нападе у Паризу 2015.
Слободна Европа 08.09.2021
Суђење групи од 20 особа оптужених за нападе тзв. Исламске државе 2015. у Паризу у којима је 130 људи убијено а стотине су повријеђене, почело је у сриједу (8. септембар) у сигурном паришком комплексу у згради суда из 13… »
Почело суђење терористима за напад у Паризу 2015.
Глас Америке 08.09.2021
ПАРИЗ — Суђење 20 особа повезаних са терористичким нападима у Фрацуској у новембру 2015. године почело је у среду у Паризу, а очекује се да ће трајати девет месеци. Шесторици оптужених суди се у одсуству, а према неким… »
Почело суђење за терористичке нападе 2015. у Паризу
Нови магазин 08.09.2021
Суђење 20-орици оптужених за нападе Исламске државе 2015. у Паризу, у којима је 130 људи убијено а стотине рањено, почело је данас у безбедном париском комплексу у згради суда из 13. века. Девет наоружаних људи и бомбаша… »
Француска и контратероризам: Почело историјско суђење за нападе у Паризу 2015.
Јужне вести 08.09.2021
Реутерс У Француској је почело историјско суђење због напада у Паризу 2015. у којима је погинуло 130 људи. Одговорност је тада преузела екстремистичка група Исламска држава, а ово је најгори злочин у Француској после Другог… »
Француска и контратероризам: Почело историјско суђење за нападе у Паризу 2015.
BBC News 08.09.2021
Једини преживели нападач, Салах Абдеслам, нашао се пред судом са још 13 оптужених, а процес се одвија у наменски изграђеном објекту у Паризу. У Француској је почело историјско суђење због напада у Паризу 2015. у којима је… »
Почиње суђење за терористички напад који је шокирао свет: А све очи ће бити упрте само у њега! Фото
Курир 08.09.2021
Аустријанка Тереза Сед, мајка двоје деце која живи у Паризу, свог пријатеља Стефана је 13. новембра 2015. године позвала да заједно прославе његов 40. рођендан. Припремила је за њега и пригодан поклон - две улазнице за концерт… »
Оптужени за тероризам у Француској: Ја сам војник Исламске државе
Нова 08.09.2021
У Француској је данас почело суђење групи од 20 мушкараца оптужених за терористичке нападе у Паризу 2015. године, у којима је убијено 130 особа, а једини преживели нападач Салах Абдеслам пред судом је рекао да је "војник… »
"Ја сам војник: ИСИС-а" Највеће суђење у историји Француске: Организатор масакра у Паризу 2015. Абдесалам изашао пред суд
Блиц 08.09.2021
У Француској је данас почело суђење групи од 20 мушкараца оптужених за терористичке нападе у Паризу 2015. године, у којима је убијено 130 особа, а једини преживели нападач Салах Абдеслам пред судом је рекао да је "војник… »
"Процес века" у Паризу: Главни оптужени за терористички напад бранио се речима "Ја сам војник ИСИС"
Телеграф 08.09.2021
Једино је Абдеслам, као директни учесник, оптужен за убиство. У Француској је данас почело суђење групи од 20 мушкараца оптужених за терористичке нападе у Паризу 2015. године, у којима је убијено 130 особа. Једини преживели… »
Париз: Почиње суђење оптуженима за терористички напад 2015.
Нова 08.09.2021
Суђење 20-орици оптужених за нападе Исламске државе 2015. у Паризу, у којима је 130 људи убијено, а стотине су повређене почиње данас у безбедном париском комплексу у згради суда из 13. века. Девет наоружаних људи и бомбаша… »
У Паризу почиње суђење двадесеторици оптуженој за нападе 2015. године
Н1 Инфо 08.09.2021
Суђење двадесеторици оптужених за нападе Исламске државе 2015. у Паризу у којима је 130 људи убијено, а стотине су повређене, почиње у безбедном париском комплексу у згради суда из 13. века. Девет наоружаних људи и бомбаша… »
Почиње суђење групи од 20 мушкараца за највећи терористички напад у Француској: Убили 130 људи
Телеграф 08.09.2021
Од 20 оптужених, 14 ће се наћи на суду, а шесторици ће се судити у одсуству. За петорицу од те групе претпоставља се да су мртви, док се за једног не зна где је. У Француској данас почиње суђење групи од 20 мушкараца оптужених… »
Строге мјере сигурности на почетку суђења за терористички напад у Паризу
Ал Јазеера 08.09.2021
У нападу је убијено 130 особа, а стотине су рањене када су нападачи, наоружани и опремљени самоубилачким прслуцима, напали шест барова и ресторана, концертну дворану Батацлан и спортски стадион. Суђење двадесеторици… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 39 минутајош 40 повезаних

Крај меча: Разводе Дача Икодиновић и Маја Огњеновић, откривено шта се дешавало
Свет & Скандал пре 8 минутајош 30 повезаних

Хладни фронт јури ка Србији! Температура драстично пада, и до 15 степени! Стиже олујни ветар, ево и када
Телеграф пре 1 сатјош 24 повезане