Povezane vesti
Vučević sa predstavnicima Nideka o pokretanju proizvodnje
Dnevnik 08.09.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević razgovarao je sa predstavnicima japanske kompanije Nidek o pokretanju proizvodnje u njihovoj fabrici u Novom Sadu. „Današnja poseta delegacije "Nideka" na čelu sa gospodinom Takašijem Furuhašijem… »
Vučević sa delegacijom "Nideka": Jedna od najmodernijih svetskih kompanija za proizvodnju električnih motora uskoro pokreće…
Blic 08.09.2021
Današnja poseta delegacije "Nideka" na čelu sa gospodinom Takašijem Furuhašijem, potpredsednikom ovog japanskog giganta i prvim čovekom za Evropu, velika je čast za mene i Novi Sad, naveo je na svom Instagram profilu gradonačelnik Novog Sada Miloš… »
Vučević: Jedna od najmodernijih kompanija za proizvodnju električnih motora uskoro u Novom Sadu
RTV 08.09.2021
NOVI SAD - Današnja poseta delegacije kompanije "Nidek" na čelu sa gospodinom Takašijem Furuhašijem, potpredsednikom ovog japanskog giganta i prvim čovekom za Evropu, velika je čast za mene i Novi Sad, navodi se na Instagram profilu Miloša… »
Vučević: Uskoro jedna od najmodernijih svetskih kompanija za proizvodnju električnih motora pokreće proizvodnju
Kurir 08.09.2021
Današnja poseta delegacije "Nideka" na čelu sa gospodinom Takašijem Furuhašijem, potpredsednikom ovog japanskog giganta i prvim čovekom za Evropu, velika je čast za mene i Novi Sad, naveo je na svom Instagram profilu gradonačelnik Novog Sada Miloš… »
Vesti dana »
Evo kakvo nas vreme očekuje za Božić! Rhmz najavio vreme za 7 dana, od 10. januara preokret
Telegraf pre 34 minutajoš 17 povezanih
Vlada Srbije formirala dva tima zbog sankcija nisu! Oglasila se ministarka Đedović Handanović, ovo će biti njihovi zadaci
Kurir pre 4 minutajoš 7 povezanih
Mladić nastradao na putu između Inđije i Novog Slankamena, izgubio kontrolu i udario u drvo
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih