Повезане вести

Вучевић са представницима Нидека о покретању производње

Вучевић са представницима Нидека о покретању производње

Дневник 08.09.2021
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић разговарао је са представницима јапанске компаније Нидек о покретању производње у њиховој фабрици у Новом Саду. „Данашња посета делегације "Нидека" на челу са господином Такашијем… »
Вучевић са делегацијом "Нидека": Једна од најмодернијих светских компанија за производњу електричних мотора ускоро покреће…

Вучевић са делегацијом "Нидека": Једна од најмодернијих светских компанија за производњу електричних мотора ускоро покреће…

Блиц 08.09.2021
Данашња посета делегације "Нидека" на челу са господином Такашијем Фурухашијем, потпредседником овог јапанског гиганта и првим човеком за Европу, велика је част за мене и Нови Сад, навео је на свом Инстаграм профилу… »
Вучевић: Једна од најмодернијих компанија за производњу електричних мотора ускоро у Новом Саду

Вучевић: Једна од најмодернијих компанија за производњу електричних мотора ускоро у Новом Саду

РТВ 08.09.2021
НОВИ САД - Данашња посета делегације компаније "Нидек" на челу са господином Такашијем Фурухашијем, потпредседником овог јапанског гиганта и првим човеком за Европу, велика је част за мене и Нови Сад, наводи се на Инстаграм… »
Вучевић: Ускоро једна од најмодернијих светских компанија за производњу електричних мотора покреће производњу

Вучевић: Ускоро једна од најмодернијих светских компанија за производњу електричних мотора покреће производњу

Курир 08.09.2021
Данашња посета делегације "Нидека" на челу са господином Такашијем Фурухашијем, потпредседником овог јапанског гиганта и првим човеком за Европу, велика је част за мене и Нови Сад, навео је на свом Инстаграм профилу… »

Вести дана »