Повезане вести
Вучевић са представницима Нидека о покретању производње
Дневник 08.09.2021
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић разговарао је са представницима јапанске компаније Нидек о покретању производње у њиховој фабрици у Новом Саду. „Данашња посета делегације "Нидека" на челу са господином Такашијем… »
Вучевић са делегацијом "Нидека": Једна од најмодернијих светских компанија за производњу електричних мотора ускоро покреће…
Блиц 08.09.2021
Данашња посета делегације "Нидека" на челу са господином Такашијем Фурухашијем, потпредседником овог јапанског гиганта и првим човеком за Европу, велика је част за мене и Нови Сад, навео је на свом Инстаграм профилу… »
Вучевић: Једна од најмодернијих компанија за производњу електричних мотора ускоро у Новом Саду
РТВ 08.09.2021
НОВИ САД - Данашња посета делегације компаније "Нидек" на челу са господином Такашијем Фурухашијем, потпредседником овог јапанског гиганта и првим човеком за Европу, велика је част за мене и Нови Сад, наводи се на Инстаграм… »
Вучевић: Ускоро једна од најмодернијих светских компанија за производњу електричних мотора покреће производњу
Курир 08.09.2021
Данашња посета делегације "Нидека" на челу са господином Такашијем Фурухашијем, потпредседником овог јапанског гиганта и првим човеком за Европу, велика је част за мене и Нови Сад, навео је на свом Инстаграм профилу… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 4 сатијош 3 повезане