Повезане вести
Огласио се Зоран Марјановић после смрти Раде из беча: Последњих година остао сам без много пријатеља, али и непријатеља!
Курир 08.09.2021
Зоран Марјановић за Курир је после смрти Раде Матић (41) рекао да је последњих година остао без много пријатеља, познаника, али и непријатеља. Да подсетимо, Рада Матић, жена која је причала да се дописивала са Марјановићем… »
Зоран Марјановић о смрти раде из беча: Последњих година остао сам без много пријатеља, али и непријатеља!
Вечерње новости 08.09.2021
Фото: П. Милошевић - Фрапантан је број смрности у протеклих неколико година ,доста пријатеља, познаника па и непријатеља ми је преминуло. Живот је ово не зна се шта носи дан, а шта ноћ. Треба живети живот како је Бог рекао то… »
Ово су поруке! Рада се дописивала са марјановићем: Схватила ко је убио Јелену! Објавила тајну преписку, звала полицију!
Мондо 08.09.2021
Рада Матић је објавила око 3.000-4.000 порука. Рада Матић је објавила око 3.000-4.000 порука. Четрдесетједногодишња Рада Матић (41), која је преминула прошлог петка, а са којом се наводно Зоран Марјановић дописивао месец дана… »
Тајне поруке раде (41) из беча и Зорана Марјановића: Били веома блиски, покајала се када је објављено да се јеленин убица…
Курир 08.09.2021
Радмила Рада Матић (41), која је преминула прошлог петка, а са којом се наводно Зоран Марјановић дописивао 23 дана након убиства певачице Јелене Крсмановић Марјановић, у неколико наврата потврдила је и приложила преписку између… »
Откривен узрок смрти раде из беча: Ево од чега је умрла жена која се дописивала са Зораном Марјановићем
Вечерње новости 08.09.2021
Фото: Принтскрин/Хепи Како сазнајемо из локалних извора, Рада је преминула од можданог удара. Радини суграђани имали су само речи хвале за њу и сви су дубоко погођени овом трагедијом. Сахрана ће се обавити у њеном родном месту… »
"Била је хладна као лед!" откривено од чега је умрла рада Матић: Потресна исповест оца - ово су јој биле последње речи!
Мондо 08.09.2021
Рада Матић (41), жена која је тврдила да се дописивала са Зораном Марјановићем само месец дана након убиства певачице Јелене Марјановић, преминула је у петак. Рада Матић (41), жена која је тврдила да се дописивала са Зораном… »
Рада Матић која је преминула оптужила марјановиће за убиство: Послала сам полицији поруке, његов отац ме звао на оргије
Мондо 08.09.2021
Рада је јавности постала позната неколико месеци после смрти Јелене Марјановић, а у петак је преминула. Рада је јавности постала позната неколико месеци после смрти Јелене Марјановић, а у петак је преминула. Рада Матић (41), жена… »
Мистериозна смрт пријатељице Марјановића! Изненада преминула Рада Матић из Беча
Блиц 08.09.2021
Рада Матић (41), жена која је тврдила да се месец дана после убиства певачице Јелене Марјановић дописивала са њеним супругом Зораном, преминула је прошлог петка, а у суботу ће бити сахрањена на локалном гробљу код Коцељеве… »
Ко је била рада Матић из Беча: Пружала подршку Зорану Марјановићу, размењивали експлицитне поруке! Имала и Јеленину слику у…
Курир 08.09.2021
Радмила Матић (41), из Беча, жена која је тврдила да се месец дана после убиства певачице Јелене Марјановић дописивала са њеним супругом Зораном, преминула је прошлог петка, а у суботу ће бити сахрањена на локалном гробљу код… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 3 сатајош 48 повезаних

Погледајте како је полиција студента Богдана, који штрајкује глађу 6 дана, у ланцима довела на сахрану оца ФОТО
Нова пре 30 минутајош 16 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 2 сатајош 27 повезаних

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 3 сатајош 28 повезаних