Povezane vesti

„Fenomen“ Ronaldo: Mbape podseća na mladog mene

„Fenomen“ Ronaldo: Mbape podseća na mladog mene

Vesti online 08.09.2021
Jedan od najboljih fudbalera poslednje decenije 20. i prve 21. veka Luis Nazario da Lima Ronaldo govorio je o tome sa kojim bi od aktivnih igrača uporedio mladu verziju sebe. Legendarni Brazilac se odlučio za Kilijana Mbapea, mladu zvezdu Pari Sen… »
Cela fudbalska mudrost u par Ronaldovih rečenica: Pari Sen Žermen je stvorio sjajan tim, ali Fudbal nije matematika

Cela fudbalska mudrost u par Ronaldovih rečenica: Pari Sen Žermen je stvorio sjajan tim, ali Fudbal nije matematika

Sportal blic 08.09.2021
Čuveni fudbaler Ronaldo prokomentarisao je stvaranje moćnog tima, Pari Sen Žermena. Popularni Zuba je poručio kako jaka ekipa Parižanima ne garantuje osvjanje Lige šampiona. - Fudbal nije matematika, Pari Sen Žermen je stvorio sjajan tim, ali rano… »
"Drim tim" da uzme ligu šampiona? Pa igrao sam ja za galaktikose: Ronaldo otkrio šta misli o projektu PSŽ-a!

"Drim tim" da uzme ligu šampiona? Pa igrao sam ja za galaktikose: Ronaldo otkrio šta misli o projektu PSŽ-a!

Mondo 08.09.2021
Legendarni Brazilac je imao savete za Parižane. Legendarni Brazilac je imao savete za Parižane. Luis Nazario da Lima Ronaldo jedan je od onih legendarnih fudbalera koji nikada u svojim karijerama nisu uspeli da osvoje famozni trofej Lige šampiona. Sada… »

Vesti dana »