Повезане вести

„Феномен“ Роналдо: Мбапе подсећа на младог мене

„Феномен“ Роналдо: Мбапе подсећа на младог мене

Вести онлине 08.09.2021
Један од најбољих фудбалера последње деценије 20. и прве 21. века Луис Назарио да Лима Роналдо говорио је о томе са којим би од активних играча упоредио младу верзију себе. Легендарни Бразилац се одлучио за Килијана Мбапеа… »
Цела фудбалска мудрост у пар Роналдових реченица: Пари Сен Жермен је створио сјајан тим, али Фудбал није математика

Цела фудбалска мудрост у пар Роналдових реченица: Пари Сен Жермен је створио сјајан тим, али Фудбал није математика

Спортал блиц 08.09.2021
Чувени фудбалер Роналдо прокоментарисао је стварање моћног тима, Пари Сен Жермена. Популарни Зуба је поручио како јака екипа Парижанима не гарантује освјање Лиге шампиона. - Фудбал није математика, Пари Сен Жермен је створио… »
"Дрим тим" да узме лигу шампиона? Па играо сам ја за галактикосе: Роналдо открио шта мисли о пројекту ПСЖ-а!

"Дрим тим" да узме лигу шампиона? Па играо сам ја за галактикосе: Роналдо открио шта мисли о пројекту ПСЖ-а!

Мондо 08.09.2021
Легендарни Бразилац је имао савете за Парижане. Легендарни Бразилац је имао савете за Парижане. Луис Назарио да Лима Роналдо један је од оних легендарних фудбалера који никада у својим каријерама нису успели да освоје фамозни… »

Вести дана »