Повезане вести

ТВ водитељка случајно открила да има тумор, немојте да игноришете симптоме: Болест је подмукла, свега 20% је преживи

ТВ водитељка случајно открила да има тумор, немојте да игноришете симптоме: Болест је подмукла, свега 20% је преживи

Мондо 08.09.2021
Водитељка Нина Колунџија открила је недавно да се борила са тумором гуштераче, а ево који су симптоми рака панкреаса, малигног облика ове болести и шта је неопходно да урадите. Водитељка Нина Колунџија открила је недавно да… »
Водитељки тв "Прва" случајно откривен тумор панкреаса: Нисам имала симптоме, била сам уплашена и без снаге

Водитељки тв "Прва" случајно откривен тумор панкреаса: Нисам имала симптоме, била сам уплашена и без снаге

Ало 08.09.2021
Отишла сам на контролу нечег безазленог, а сазнала сам да је нешто друго проблем. Новинарка и водитељка телевизије "Прва", Нина Колунџија, током случајног прегледа је сазнала да има тумор панкреаса, а због ситуације са короном… »
Водитељка оперисала тумор панкреаса: Нина Колунџија открила детаље своје тешке борбе

Водитељка оперисала тумор панкреаса: Нина Колунџија открила детаље своје тешке борбе

Вечерње новости 08.09.2021
Фото: Инстаграм/Принтсцреен/нинаколундзија - Отишла сам на контролу нечег безазленог, а сазнала сам да је нешто друго проблем. У почетку чак нисам ни слутила колики. На ултразвучном прегледу докторка ми је забринуто рекла да имам… »
Водитељки „Прве“ дијагностификован тумор, операцију чекала годину дана

Водитељки „Прве“ дијагностификован тумор, операцију чекала годину дана

Нова 08.09.2021
Нина Колунџија, новинарка и водитељка телевизије "Прва", сазнала је током случајног прегледа да има тумор панкреаса. Она је у интервју за магазин "Стори" истакла да није имала никакве симптоме болести, а открила је и због чега… »
Водитељка оперисала тумор панкреаса Нина Колунџија у болној исповести открила детаље своје животне борбе: Била сам без снаге…

Водитељка оперисала тумор панкреаса Нина Колунџија у болној исповести открила детаље своје животне борбе: Била сам без снаге…

Курир 08.09.2021
Новинарка и водитељка Нина Колунџија сазнала је током случајног прегледа да има тумор панкреаса. Она је у интервју рекла да није имала никакве симптоме, а открила је и због чега је годину дана чекала на операцију. Виев тхис… »

Вести дана »