Povezane vesti
"Filip me je osvojio paketom vode": Prijovićka o početku veze sa Živojinovićem i prvom poljupcu u njenom stanu
Blic 08.09.2021
Pevačica Aleksandra Prijović otkrila je za medije da ju je muž Filip Živojinović oborio s nogu još na prvom sastanku kada joj je kupio paket vode. - Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da pijem i jedem, kako bi… »
Doneo joj neviđeni poklon na 1. Sastanku! Prijovićka je odmah znala da je Filip onaj pravi - pao tada i prvi poljubac!
Mondo 08.09.2021
Aleksandra Prijović se seća svakog detalja te večeri, a Filipov poklon ju je oborio s nogu. Aleksandra Prijović se seća svakog detalja te večeri, a Filipov poklon ju je oborio s nogu. Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović u skladnom su… »
Vesti dana »

Izrael uvodi taktičke pauze u Pojasu Gaze radi humanitarne pomoći; međunarodna vazdušna pomoć stiže Palestincima
Naslovi.ai pre 4 satijoš 33 povezane

Pjastri najbrži u Belgiji u trci koja je ponovo potvrdila da vozači ne žele da voze po kiši
RTS pre 2 satajoš 31 povezana

Kraj vrućinama, osveženje uz česte pljuskove sa grmljavinom: Prognoza Čubrila do kraja jula i za početak avgusta
Mondo pre 57 minutajoš 65 povezanih