Povezane vesti
"Filip me je osvojio paketom vode": Prijovićka o početku veze sa Živojinovićem i prvom poljupcu u njenom stanu
Blic 08.09.2021
Pevačica Aleksandra Prijović otkrila je za medije da ju je muž Filip Živojinović oborio s nogu još na prvom sastanku kada joj je kupio paket vode. - Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da pijem i jedem, kako bi… »
Doneo joj neviđeni poklon na 1. Sastanku! Prijovićka je odmah znala da je Filip onaj pravi - pao tada i prvi poljubac!
Mondo 08.09.2021
Aleksandra Prijović se seća svakog detalja te večeri, a Filipov poklon ju je oborio s nogu. Aleksandra Prijović se seća svakog detalja te večeri, a Filipov poklon ju je oborio s nogu. Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović u skladnom su… »
Vesti dana »
Student koji pešači iz Novog Sada: Mnoge majke su nas usput grlile i govorile nam da se saosećaju sa Dijanom Hrkom
Danas pre 7 satijoš 50 povezanih
„Ono sinoć je bilo novo iživljavanje nad žrtvama“: Opozicija priča šta je videla u nedelju uveče ispred „ćacilenda“
Nova pre 1 satjoš 81 povezana
Studenti u blokadi se oglasili o Generalštabu: Leks specijalis – pokušaj vlasti da zaradi na zaboravu nasleđa kulture
Nova pre 3 satajoš 36 povezanih
Premijer Macut: Ponosan sam što je danas zvanično počela nova akademska godina u Srbiji
Beta pre 36 minutajoš 35 povezanih