Повезане вести
Био звезда Калча, због кокаина суспендован 12 година, сада опет пронашао клуб
Нова 08.09.2021
Франческо Флаки је један од фудбалера којег љубитељи Калча никада неће заборавити. Током 2007. године је био један од најбољих играча Серије А, био је суспендован због недозвољених супстанци, а сада ће опет играти фудбал… »
Италијан се враћа фудбалу после 12-годишње суспензије: Сви су мислили да му је кокаин прекинуо каријеру, он нашао нови клуб у…
Вечерње новости 08.09.2021
ФОТО: ЕПА Први пут је кажњен 2007. године због позитивног тста на кокаин који је стигао после утакмице против Интера. - Тада сам изгубио све. Био сам идол људима у Ђенови. Почео сам годину с два гола и био позван у… »
Могао је да постане легенда серије а да се није навукао на кокаин: Истекла суспензија од 12 година, Флаки са 46 година поново…
Хот спорт 08.09.2021
Сећате се Франческа Флакија? Те 2007. године он је био трећи најбољи стрелац Сампдорије, одмах иза Роберта Манћинија и Ђанлуке Вијалија. На 280 мечева, чак 110 пута је тресао противничке мреже. Био је на сјајном путу да постане… »
Животне лекције Франческа Флакија: После 12 година изгнанства због кокаина, повратак фудбалу с 46 лета
Моззарт спорт 08.09.2021
Требало је да буде велика звезда, али... Почетком 2007. Франческо Флаки је ходао по облацима. Капитен Сампдорије, стрелац више од 100 голова у Серији А, први пут на списку репрезентације Италије. А онда је, како би рекао Звонко… »
Вести дана »
Звезда је фаворит против Штурма! Погледајте какве су квоте пред вечерашњу утакмицу у Грацу!
Курир пре 25 минутајош 6 повезаних
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 6 сатијош 3 повезане