Повезане вести
Дебела сам! Не видите како изгледам... Луна незадовољна телом после порођаја - ево чиме сваког дана сакрива стомак!
Мондо 08.09.2021
Луна Ђогани се пожалила фановима на свом каналу. Луна Ђогани се пожалила фановима на свом каналу. Победница Задруге 2 Луна Ђогани, породила се пре два и по месеца, а након што је недавно показала стомак после порођаја, сада је… »
Луна у ДЕПРЕСИЈИ! Не може да ПОВРАТИ линију! Ово мора да РАДИ!
Свет & Скандал 08.09.2021
Луна Ђогани ријалити звезда је у депресији након порођај због свог изгледа. Луна кука и жали се да не може да поварти своју линију. Иако је обајвљивала слике на којим делује да изгледа савршено Луна уопште не крије… »
Луна има 70 КГ и једе све више! Ђоганијева незадовољна својим изгледом постиђено признала: Дебела сам, стезником кријем…
Курир 08.09.2021
Луна Ђогани се породила пре два месеца, а сада се пожалила да је дебела и да стезником крије стомам. Наие, она је на Јутјубу који воде она и Марко Миљковић истакла да нимало није задовољна својим изгледом. - Хтела сам да… »
Вести дана »
Професор Мијушковић о томе шта се дешава ако се НБС нађе на удару санкција
НИН пре 29 минутајош 27 повезаних
Нови сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Недељник пре 1 сатјош 32 повезане
Јокић претекао Џордана, у нечему је неприкосновен у овој декади
Спорт клуб пре 24 минутајош 36 повезаних