Повезане вести

Мој муж не зна ко си ти! Диди Јанковић бесно одговорила Јовани Јеремић - Не занимаш га!

Мој муж не зна ко си ти! Диди Јанковић бесно одговорила Јовани Јеремић - Не занимаш га!

Мондо 08.09.2021
Диди се огласила након Јованиних тврдњи да јој је њен супруг претио. Диди се огласила након Јованиних тврдњи да јој је њен супруг претио. Нова водитељка "Пинка" Јована Јеремић гостовала је у емисији Огњена Амиџића где је… »
Захтевала је од мужа да ме отпусте! Јована Јеремић жестоко одбрусила Диди ј - Парама не може да купи љубав народа

Захтевала је од мужа да ме отпусте! Јована Јеремић жестоко одбрусила Диди ј - Парама не може да купи љубав народа

Мондо 08.09.2021
Поручила певачици да никада неће бити звезда у Србији. Поручила певачици да никада неће бити звезда у Србији. Јована Јеремић гостовала је у емисији Огњена Амиџића где је открила да јој је претио муж певачице Диди Јанковић, јер… »
ДИДИ Ј бесно одговорила јовани Јеремић: Мој муж и не зна ко си, нити га занимаш!

ДИДИ Ј бесно одговорила јовани Јеремић: Мој муж и не зна ко си, нити га занимаш!

Курир 08.09.2021
Певачица Дијана Јанковић, позната и као Диди Ј, одговорила је на прозивке Јоване Јеремић да ју је њен супруг напао због гостовања у њеној емисији. "Јована ми је веома симпатична и како бих јој подигла рејтинг пристала сам да… »
Њен муж је претио Јовани Јеремић?! Водитељка је испрозивала у емисији, а супруг беснео јер је гостовала само 3 минута?

Њен муж је претио Јовани Јеремић?! Водитељка је испрозивала у емисији, а супруг беснео јер је гостовала само 3 минута?

Мондо 08.09.2021
Водитељка Јована Јеремић открила да јој је муж једне певачице претио због гостовања у емисији. Водитељка Јована Јеремић открила да јој је муж једне певачице претио због гостовања у емисији Јовани Јеремић је наводно претио муж… »
Ово је имућни супруг наше певачице Који је претио јовани Јеремић: Била је код ње у емисији само 3 минута

Ово је имућни супруг наше певачице Који је претио јовани Јеремић: Била је код ње у емисији само 3 минута

Блиц 08.09.2021
Водитељка Јована Јеремић открила је у једној емисији да јој је претио муж од једне певачице. А сада домаћи медији пишу да је у питању супруг од певачице Диди Ј - Данијел, јер је у њеној емисији била свега три минута. Након… »

Вести дана »