Повезане вести

Костић разрешио све мистерије: "Неки људи ми дугују извињење!"

Костић разрешио све мистерије: "Неки људи ми дугују извињење!"

Спортске.нет 08.09.2021
Српски репрезентативац и један од најбољих играча Ајнтрахта из Франкфурта Филип Костић огласио се након завршеног летњег прелазног рока у току којег му је пропао трансфер у Лацио. Његов прелазак у римске "небескоплаве" био је… »
Костић: Нисам штрајковао! Неки људи ми дугују извињење

Н1 Инфо 08.09.2021
Српски фудбалер Филип Костић демантовао је приче да је штајком покушао да изнуди одлазак из Ајнтрахта, а додао је да је потпуно фокусиран на наставак сезоне. Инострани медији писали су да је Лацио желео да ангажује Костића, те да… »
Костић о ситуацији у Франкфурту: Неки људи ми дугују извињење

Костић о ситуацији у Франкфурту: Неки људи ми дугују извињење

Моззарт спорт 08.09.2021
Српски везиста се огласио поводом ситуације у клубу. Један од играча који је последњих недеља привукао велику пажњу фудбалске јавности био је Филип Костић. Фудбалер Ајнтрахта нашао се на листи жеља Лација, а његов прелазак у… »
Костић се огласио и појаснио ситуацију око штрајка: Дугују ми извињење

Костић се огласио и појаснио ситуацију око штрајка: Дугују ми извињење

Нова 08.09.2021
ФИлип Костић, репрезентативац Србије и крилни фудбалер Ајнтрахта из Франкфурта, појаснио је шта је претходило одлуци да се не нађе у екипи за меч против Арминије из Билефелда. Костић је наишао на оштру осуду навијача, саиграча и… »
Костић открио све детаље: ‘Нисам био ментално спреман!’

Костић открио све детаље: ‘Нисам био ментално спреман!’

Хот спорт 08.09.2021
Искрен је био српски интернационалац! Филип Костић био је једна од главних тема овог лета.. Лацио је свим силама покушавао да га доведе, али је Ајнтрахт био толико ‘намазан’ да су у неколико наврата преварили тим из престонице… »

Вести онлине 08.09.2021
Српски фудбалер Филип Костић демантовао је приче да је штрајком покушао да изнуди одлазак из Ајнтрахта и додао да је потпуно фокусиран на наставак сезоне. Инострани медији писали су да је Лацио желео да ангажује Костића, те да је… »
Филип Костић о наводном штрајку: "Неки људи мени дугују извињење"

Филип Костић о наводном штрајку: "Неки људи мени дугују извињење"

Вечерње новости 08.09.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/РОНАЛД ВИТТЕК/ПООЛ Српски интрнационалац објавио је на друштвеним мрежама деманти тих оптужби: - Волим Ајнтрахт и захвалан сам на свему што имам овде. Нисам био ментално спреман да играм против Билефелда. То није… »

Вести дана »