Povezane vesti
Mirjana Karanović me mrzi jer ceo život oplakujem ćerku! Eva Ras bez dlake na jeziku - "Priča da trujem narod"
Mondo 08.09.2021
Eva Ras osvrnula se na koleginice, ali i na to što je nekada bila učesnica rijalitija. Eva Ras osvrnula se na koleginice, ali i na to što je nekada bila učesnica rijalitija. Glumica Eva Ras, koja je nedavno otkrila nepoznate detalje o životu Laneta… »
"Pa šta ako joj je umrla ćerka": Eva Ras zaprepastila: "Mirjana Karanović me mrzi jer ceo život oplakujem mrtvu naslednicu"
Blic 08.09.2021
Glumica Eva Ras gostujući u jednoj emisiji otkrila je kako kolege reaguju na njenu tugu i bol za preminulom ćerkom, te kako se snašla u rijalitiju "Farma" dok je boravila svojevremeno. - Mirjana Karanović me mrzi jer ceo život oplakujem svoju ćerku koja… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji i dalje aktivni, najteže u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 31 povezana
Nadzornik na kopu Drmno u Kostolcu, preminuo od posledica strujnog udara
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih
Tabaković: Inflacija u granicama cilja, nova projekcija rasta BDP - 3,2 odsto u 2026.
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih
Studenti u blokadi iz Niša: Policajci brutalno privodili našu koleginicu,uskratili joj medicinsku pomoć i advokata
Medijska kutija pre 24 minutajoš 4 povezane
RHMZ izdao upozorenje za Srbiju: Stiže jak toplotni talas sa temperaturama do 42 stepena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 18 povezanih